Verhoog de slaagkans van uw STEP aanvraag

Veel woningcoöperaties maken gebruik van de STEP-regeling voor het verduurzamen van de woningvoorraad. De STEP is een welkome subsidie die het budget om woningen te verduurzamen sterk vergroot. Met behulp van deze subsidie kunt u als woningcoöperatie een extra stap zetten om uw huurders een energiezuinige woning te bieden.

Hezelburcht voorkomt afwijzingen door vormfouten

Na de afgelopen STEP openstellingen blijkt dat er landelijk nog veel fout gaat in het aanvraagproces. Ruim 30% van de aangevraagde subsidies door woningcoöperaties krijgt een afwijzing, onder andere door vormfouten. Voor overige aanvragen, zoals particulieren, ligt dit percentage zelfs op 56%. Hezelburcht kan u helpen om dit te voorkomen. Alle ingediende STEP aanvragen door Hezelburcht zijn positief beoordeeld.

Optimale dienstverlening en subsidieadvies

Kwaliteit zit in het DNA van Hezelburcht en is in haar dienstverlening verweven. Deze focus op kwaliteit uit zich mede door het werken volgens het kwaliteitsmanagementsysteem ISO 9001:2015. Kwaliteit is de succesfactor bij een gedegen STEP aanvraag. Tegen een scherp tarief vergroten wij de slaagkans en optimaliseren uw aanvraagbedrag.

Neem contact op
Of bel direct naar: 088 495 20 00

contact

Heeft u vragen of wenst u meer informatie? Of wilt u uw eigen financiële situatie bespreken met een specialist? Neem contact op!

Meer weten?

Neem contact met ons op!

?

Meer weten?

Vragen? Op zoek naar meer informatie? Laat uw gegevens achter en wij nemen binnen twee werkdagen contact met u op.