Jan van Baars nieuwe CEO van Hezelburcht

Na ruim twintig jaar heeft Marc Guelen, oprichter en eigenaar van Hezelburcht, besloten de dagelijkse leiding van zijn bedrijf over te dragen. Per 1 juli 2018 is Jan van Baars, sinds 1 januari 2018 lid van het Hezelburcht management team en voormalig Algemeen directeur hypotheken bij ABN Amro, gestart als nieuwe CEO.

In 1995 startte ik Hezelburcht en in die achterliggende ruim 23 jaar hebben wij een mooie en zeer succesvolle ontwikkeling doorgemaakt. Er staat nu een kerngezonde organisatie van ruim tachtig professionals die klaar is voor de volgende fase. Voor mij persoonlijk een goed moment om de dagelijkse leiding over te dragen en ik ben dan ook verheugd dat Jan van Baars de rol van CEO vervult.
Jan heb ik leren kennen als een gedreven en ervaren professional, die met zijn kennis en ervaring in de zakelijke dienstverlening, samen met het zittende management team, absoluut in staat is Hezelburcht in deze nieuwe fase te leiden. – Marc Guelen, Eigenaar

Met veel enthousiasme ben ik gestart in mijn nieuwe rol bij Hezelburcht. Mooi om de eindverantwoordelijkheid te krijgen van deze nationaal en internationaal succesvolle zakelijke dienstverlener, die haar klanten strategisch of anderszins ondersteunt in het realiseren van ambities.
De afgelopen jaren is Hezelburcht uitgegroeid tot één van de grootste onafhankelijke subsidieadviesbureaus van Nederland en samen met collega’s en klanten blijven we deze koers voortzetten. Onze toekomst zie ik dan ook met vertrouwen tegemoet. – Jan van Baars, CEO

Over Hezelburcht

Al ruim twintig jaar biedt Hezelburcht (full service) subsidieadvies ter ondersteuning van strategische, financiële en innovatieve ambities van haar relaties. Opgericht in 1995, is Hezelburcht door de jaren heen uitgegroeid tot één van de grootste onafhankelijke subsidieadviesbureaus van Nederland. Begonnen in Nederland, inmiddels ook tien jaar internationaal succesvol.

Onze kennis van subsidies, van regionaal tot Europees, en ervaring in zowel de publieke als private sector stellen ons in staat om in de volle breedte diensten aan te bieden. Hezelburcht werkt met specialisten die, dankzij hun relevante achtergrond, de taal spreken van onze opdrachtgevers. Hezelburcht heeft momenteel ruim tachtig specialisten in dienst die actief zijn binnen diverse expertisegebieden, variërend van Life Sciences, Health & Food tot High Tech en ICT.

Vanuit onze vestigingen in Nederland (Amsterdam, Apeldoorn, Den Haag, Eindhoven en Nijmegen) en onze vestiging in Brussel onderzoeken onze specialisten graag de mogelijkheden voor uw organisatie.

Neem contact op!

Contact

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw organisatie? Neem gerust contact op voor aanvullende informatie of een vrijblijvende kennismaking!

Spar met een specialist!

& ontdek de mogelijkheden

?

Laat uw gegevens achter

of bel direct naar: 088 495 20 00