Trots: alle CEF Energy projecten van Hezelburcht positief beoordeeld

Hezelburcht heeft drie omvangrijke projecten succesvol begeleid bij het aanvragen van CEF Energy. Wat een prestatie van onze specialisten! Dankzij deze toekenningen wordt er flink bijgedragen aan het verbeteren van onze infrastructuur op het gebied van energie.

Brussel kent € 102 miljoen toe aan Porthos

Speciaal aandacht voor onze samenwerking met het project Porthos, ofwel Port oRotterdam CO2 Transport Hub and Offshore Storage, dat een indrukwekkende CEF Energy toekenning ontvangt van ruim € 102 miljoen. Nog niet eerder heeft een Nederlands project zo’n hoog bedrag uit CEF Energy mogen ontvangen. Met deze toekenning neemt Porthos ongeveer 10% van het totale CEF Energy budget van € 980 miljoen voor rekening. Een indrukwekkende prestatie!

Porthos’ CO2 transport netwerk

Het Porthos consortium (joint venture bestaande uit Gasunie, EBN en havenbedrijf Rotterdam) richt zich op de ontwikkeling van een open CO2 netwerk waarin CO2 van de industrie van de Rotterdamse haven wordt getransporteerd en opgeslagen in lege gasvelden onder de Noordzee.

Hezelburcht realiseert ambities

Met de uitvoering van deze grootschalige energieprojecten komen Nederland en de Europese Unie weer een stap dichter bij het realiseren van de klimaatdoelstellingen. Met z’n alle kunnen we een schonere en groenere wereld creëren. Heeft u ook een project dat bijdraagt aan een duurzame toekomst? Laat dan geen subsidie onbenut en schakel onze specialisten in.

Neem contact op
Of bel direct naar: 088 495 20 00

CEF Energy
Gerelateerde subsidie CEF Energy
CEF Energy investeert in de ontwikkeling van een krachtig energie netwerk in Europa. De huidige infr...Lees verder

Contact

Heeft u ook een project dat bijdraagt aan een duurzame toekomst? Laat dan geen subsidie onbenut en schakel onze specialisten in.

Spar met een specialist!

& ontdek de mogelijkheden

?

Laat uw gegevens achter

of bel direct naar: 088 495 20 00