Openstelling 2018 | Subsidie Praktijkleren

In 2018 is het voor organisaties weer mogelijk om subsidie aan te vragen voor werkleer- en praktijkleerplaatsen. Via de regeling Praktijkleren stelt de overheid subsidie beschikbaar voor organisaties die vmbo- en mbo-leerlingen, hbo-studenten, toio’s of promovendi begeleiden. Het voordeel loopt op tot € 2.700,- per gerealiseerde praktijk- of werkleerplaats per jaar.

De regeling Praktijkleren vraagt u altijd met terugwerkende kracht aan. Voor het studiejaar 2017-2018 kunt u tussen 2 juni en 17 september 2018 een aanvraag indienen.

Wijziging subsidieprogramma Praktijkleren 2019

Het is het laatste jaar dat u beroep kunt doen op deze subsidieregeling in haar huidige vorm. Naar verwachting wordt de regeling eind deze zomer geëvalueerd en bijgesteld door het Ministerie van Onderwijs, Cultuur & Wetenschap. Wij houden u op onze website op de hoogte van de ontwikkelingen.

Administratie bijhouden is noodzakelijk

Indien u beroep wilt doen op de subsidieregeling, dient u een deugdelijke administratie van de uitgevoerde trajecten bij te houden! Een foutieve administratie kan leiden tot terugbetaling van de subsidie. Hezelburcht begeleidt u graag bij het gehele subsidietraject.

Ontdek de mogelijkheden!

Wilt u beroep doen op de subsidieregeling? Onze specialisten onderzoeken graag de mogelijkheden. Voor meer informatie of vragen kunt u vrijblijvend contact opnemen!

Subsidieregeling Praktijkleren
Gerelateerde subsidie Subsidieregeling Praktijkleren
Organisaties die praktijk- en werkleerplaatsen aanbieden kunnen vanuit de overheid een financiële t...Lees verder
Spar met een specialist!

& ontdek de mogelijkheden

?

Laat uw gegevens achter

of bel direct naar: 088 495 20 00