Nieuwe openstelling SLIM-subsidie voor mkb’ers in september

Voor initiatieven gericht op het stimuleren van leren en ontwikkelen is er de SLIM-subsidie. De eerste aanvraagronde van 2021 is reeds geslotenOmdat het subsidieplafond hierbij is overschreden, heeft een loting bepaald in welke volgorde de subsidieaanvragen worden afgehandeld. Heeft u deze eerste aanvraagronde gemist? Wees niet getreurd, want in september volgt de tweede openstellingsronde voor individuele mkb’ers 

SLIM-subsidie voor mkb’ers, samenwerkingsverbanden en grootbedrijven 

De SLIM-subsidie ondersteunt bedrijven bij investeringen in de ontwikkeling en leercurve van medewerkers. Omdat mkb’ers hier in de praktijk vaak minder tijd, geld of kennis voor beschikbaar hebben dan grotere bedrijven kunnen zij van 1 tot en met 30 september tijdens de tweede ronde een aanvraag indienen. Voor individuele mkb’ers is er in 2021 een totaalbudget aan subsidie beschikbaar van € 29,5 miljoen. 

Ook samenwerkingsverbanden, zowel binnen het mkb als daarbuiten, kunnen aanspraak maken op SLIM-subsidie. Voor hen is in totaal € 17,5 miljoen subsidie beschikbaarHetzelfde geldt voor grootbedrijven binnen de landbouw-, horeca- of recreatiesector, waarvoor € 1,2 miljoen subsidie beschikbaar is. Beiden kunnen van 1 april t/m 30 juni een aanvraag indienen.  

Initiatieven gericht op het stimuleren van leren en ontwikkelen 

Bent u bezig met het versterken van de leercultuur binnen uw organisatie? Bijvoorbeeld door het laten opstellen van een opleidings- of ontwikkelplan, het verkrijgen van loopbaanadvies voor uw medewerkers of het oprichten van een bedrijfsschool? Maak dan slim gebruik van SLIM-subsidie! 

Benieuwd of uw initiatief aansluit bij de SLIM-subsidie? We toetsen uw project graag op de mogelijkheden! 

Neem contact op
Of bel direct naar: 088 495 20 00

Contact

Neem contact op voor vrijblijvend advies!

Spar met een specialist!

& ontdek de mogelijkheden

?

Laat uw gegevens achter

of bel direct naar: 088 495 20 00