Laatste TKI-LSH Match Call van 2017 voor PPS-toeslag

Op 4 oktober kan er voor het laatst dit jaar PPS-toeslag worden aangevraagd voor een samenwerkingsproject. Met de Match Call van de TKI-LSH worden ondernemingen en kennisinstellingen uitgenodigd gezamenlijk te investeren in onderzoek & ontwikkeling (R&D) ten behoeve van evidence-based innovatieve producten en diensten.

Met behulp van de PPS-toeslag kan een project van maximaal vijf jaar gedeeltelijk worden gefinancierd. Het consortium dient ten minste uit één onderneming en één Nederlandse onderzoeksorganisatie of kennisinstelling te bestaan. Buitenlandse ondernemingen, onderzoeksorganisaties en kennisinstellingen mogen daarnaast deelnemen als partner in een samenwerkingsproject. Gaat u na 4 oktober een samenwerkingsproject starten? Wellicht is de PPS-toeslag interessant voor uw toekomstige project.

Nieuwe samenwerkingspartner buiten EU?

Wilt u een samenwerkingsproject starten met een bedrijf of organisatie buiten Europa voor maximaal twaalf maanden? Bijvoorbeeld uit de Verenigde Staten, Oost-Afrika of China? Ook dan is het mogelijk om aanspraak te maken op PPS-toeslag met behulp van de HHINT Kickstarter van de TKI-LSH. Met dit programma worden buitenlandse organisaties uitgenodigd om kennis te maken met Nederlandse kennisinstellingen om zodoende een langdurige internationale publiek-private samenwerking te creëren. De toeslag die daarbij toegekend wordt, komt ten goede van de Nederlandse entiteit.

Aanvragen voor de HHINT Kickstarter kunnen nog het gehele jaar worden ingediend. Let op! Er geldt een ‘first come, first served’ principe.

Meer informatie?

Wilt u meer weten over de Match Call van 4 oktober of de HHINT Kickstarter? Of heeft u vragen over de werking van de PPS-toeslag? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie. De specialisten van Hezelburcht denken graag met u mee en voorzien u van advies.

Overleg met een expert
Of bel direct naar: 088 495 20 00

contact

Heeft u vragen of wenst u meer informatie? Laat uw gegevens achter of bel direct naar: 088 495 20 00

Spar met een specialist!

& ontdek de mogelijkheden

?

Laat uw gegevens achter

of bel direct naar: 088 495 20 00