Hezelburcht lanceert eigen podcast: Blauwdruk

Wij presenteren u: Blauwdruk! De podcastserie waarin onze collega’s u als luisteraar meenemen naar de tekentafel van de meest disruptieve innovaties van de toekomst. Met Blauwdruk gaan onze collega’s in gesprek met experts uit het vakgebied, en vinden we antwoorden op belangrijke vraagstukken die komen kijken bij de ontwikkeling en de implementatie van een innovatie. Ontdek het zelf in de eerste Blauwdruk afleveringen over misschien wel de grootste disruptieve techniek van de 21ste eeuw: Artificial Intelligence.

Blauwdruk Podcast

Blauwdruk serie 1: Artificial Intelligence

In de eerste serie duiken we in de wereld van Artifical Intelligence. Afgekort met AI. In Nederland ook wel kunstmatige intelligentie genoemd. Wat is AI precies? Welke misverstanden zijn er over AI? Welke struikelblokken moeten er nog overwonnen worden? En welke ethische dilemma’s komen hieruit voort? Dit zijn vragen die we beantwoorden samen met Stefan Leijnen. Stefan is – onder andere programmacoördinator bij AiNed, vertegenwoordigd Nederland in Board of Directors van de ‘AI, Data & Robotics Association’ (Adra) en is lector Artificial Intelligence bij Hogeschool Utrecht. Een hele fijne eerste gast en expert die alles kan vertellen over de rol van Nederland en de rol van Europa in de wereld van AI.

Zeer binnenkort is deze eerste podcast over Artificial Intelligence (AI) te beluisteren op de podcastplatforms. Volg ons op LinkedIn of vul uw e-mailadres hieronder in om Blauwdruk te volgen.

Waarom een podcast? Wat hebben wij als subsidieadviesbureau hier aan?

Voor ons als kennis- en innovatiebureau is het produceren van een podcast een geweldige manier om onszelf verder te verdiepen in een opkomende innovatie. Onze subsidiespecialisten zijn experts in hun vakgebied, maar kunnen altijd leren van specialisten uit de sector. Tegelijkertijd delen we zo deze kennis met onze luisteraars en inspireren we hen. Win-win! Daarnaast is het natuurlijk erg leuk om te doen. Het voordeel voor u als luisteraar is dat u Blauwdruk op een multi-taskende manier kunt beluisteren, bijvoorbeeld tijdens het doen van de was of een rondje hardlopen. Zo kiest u zelf wanneer u een dosis verheldering en inspiratie kunt gebruiken!

Wilt u de Blauwdruk podcasts niet missen?

Vul dan uw e-mailadres in, en ontvang een mail zodra de eerste podcast te beluisteren is:

Contact

Meer weten over Blauwdruk? Of wilt u een seintje krijgen zodra de eerste podcastafleveringen te beluisteren zijn? Neem contact op!