Hezelburcht in jury van High Tech Piek Awards van Innovation Origins

Op 16 januari 2020 organiseert Innovation Origins (IO) weer de jaarlijkse High Tech Piek Awards voor mensen die een buitengewone bijdrage hebben geleverd aan het innovatie-ecosysteem van de Brainport-regio. Je kunt het evenement zien als de ‘lintjesregen’ in de High Tech regio Eindhoven. Wouter Schilpzand, Senior Consultant bij Hezelburcht in Eindhoven, neemt dit jaar deel aan het jurypanel.

Mooie onderscheidingen voor de Brainport regio: High Tech en startup scene

Hezelburcht, trotse sponsor van de High Tech Piek Awards, is al jaren fan van het goedbezochte evenement. Het brengt mensen bij elkaar die er samen voor zorgen dat het Zuidoost-Brabant voor de wind gaat. Samen de prestaties vieren van hen die zich extra voor deze regio hebben ingezet staat centraal. Er zijn bij de Piek Awards vier prijzen voor aanstormend talent: de knallers. De vier mensen die al langer een bijdrage leveren worden op het evenement beloond met een ster. En dan is er natuurlijk de piek; de hoogste onderscheiding voor iemand die veel heeft betekent voor de High Tech en startup scene in de Brainport regio en dat hopelijk nog lang blijft doen.

Save the date!

De High Tech Piek Awards vinden plaats op 16 januari 2020 op Strijp-T te Eindhoven. Bent u ook aanwezig op deze feestelijke bijeenkomst? Relaties van Hezelburcht kunnen zich bij hun adviseur aanmelden voor kaarten. Voor verdere informatie kunt u de website van Innovation Origins raadplegen.

Spar met een specialist!

& ontdek de mogelijkheden

?

Laat uw gegevens achter

of bel direct naar: 088 495 20 00