Hezelburcht breidt verder uit met de overname van Evers + Manders Subsidieadviseurs

Hezelburcht neemt Evers + Manders subsidieadviseurs (E+M) over! Met 20 nieuwe collega’s is dit de grootste overname in de geschiedenis van Hezelburcht. Met de kennis en ervaring van E+M versterken we onze dienstverlening en kunnen we onze relaties nog beter ondersteunen. Met name op het gebied van water- / deltatechnologieën en Life Sciences & Health, waar E+M gespecialiseerd in is. Welkom bij de Hezelburcht Groep!

E+M heeft hetzelfde DNA

E+M is in 1993 opgericht door Johan Evers en Paul Manders. De afgelopen 29 jaar hebben ze vanuit Hoevelaken gewerkt voor regionale, nationale en internationale klanten uit het bedrijfsleven, de wetenschap en de overheid. Net als Hezelburcht staat het bedrijf voor betrokkenheid, betrouwbaarheid, kwaliteit en service. Deze raakvlakken hebben ons doen besluiten om E+M te verwelkomen binnen de Hezelburcht Groep.

Ik ben trots op deze overname, ik ken E+M al lang en ik ben onder de indruk van de mooie staat van dienst van het bedrijf. De identiteit en kernwaarden van E+M sluiten naadloos aan op dat van ons en dat maakt deze overname zo interessant. We kijken ernaar uit om samen te werken met de specialisten van E+M en te leren van elkaars expertise en kennis. - Marc Guelen, directeur/eigenaar Hezelburcht Subsidieadvies

Gevolgen voor onze relaties

E+M blijft onder eigen naam en bedrijfsvoering opereren. Voor onze relaties verandert er niks, behalve dat we nog meer kennis, expertise en ervaring binnen de Hezelburcht Groep beschikbaar hebben.

De Hezelburcht Groep versterkt positie als marktleider

Hezelburcht is al jaren de één na grootste marktleider op gebied van subsidieadvies en dit is een nieuwe stap in onze ambities om te blijven groeien in Europa! De Hezelburcht Groep telt nu 175 collega’s, verdeeld over zeven vestigingen in Nederland, België en Duitsland.

Spar met een specialist!

& ontdek de mogelijkheden

?

Laat uw gegevens achter

of bel direct naar: 088 495 20 00