Mijn Hezelburcht Menu

ESF DI openstelling 2018 bekend

Goed nieuws! Het ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid (SZW) heeft aangekondigd dat de ESF DI subsidieregeling dit jaar weer opent. De openstelling van 2018 voor bedrijven en instellingen is van 25 juni tot en met 29 juni. Er is in totaal een budget van € 15 miljoen beschikbaar.

Duurzame inzetbaarheid stimuleren met ESF

Het Europees Sociaal Fonds (ESF) is het belangrijkste instrument om werkgelegenheid en eerlijke arbeidskansen binnen de EU te stimuleren. Het fonds richt zich onder andere op de duurzame inzetbaarheid van medewerkers. De gedachte dat betrokken, gemotiveerde en gezonde medewerkers leiden tot minder verzuim en een hogere productiviteit staat hierbij centraal.

ESF DI voor inschakelen van externe adviseur

Met behulp van ESF DI kunt u advies inwinnen om de duurzame inzetbaarheid van uw medewerkers te verbeteren. Daarnaast kunt u een aanvraag indienen voor begeleiding bij de implementatie van een advies. De subsidiebijdrage is ten opzichte van voortgaande jaren verhoogd. Per organisatie kan er in 2018 maximaal € 12.500,- subsidie worden aangevraagd.

Ruime ervaring met ESF DI

Hezelburcht begeleidde voor diverse bedrijven, gemeenten en zorginstellingen met succes een ESF project. Wij verzorgen het volledige subsidietraject, van aanvraag tot einddeclaratie. Onze kracht ligt in het monitoren van de voortgang en het, indien nodig, tijdig bijsturen.

Wilt u investeren in de duurzame inzetbaarheid van uw personeel? Of heeft u behoefte aan meer informatie? Neem contact op voor een vrijblijvende kennismaking!

ESF
Gerelateerde subsidie ESF
Het Europees Sociaal Fonds (ESF) is een belangrijk instrument om de werkgelegenheid en eerlijke arbe...Lees verder
Meer weten over ESF?

Neem contact met ons op!

Meer weten?

Vragen? Op zoek naar meer informatie? Laat uw gegevens achter en wij nemen binnen twee werkdagen contact met u op.