Dit weten we nu over de vierde ronde van het Nationaal Groeifonds

Er komt in 2024 een vierde ronde voor het Nationaal Groeifonds. Deze ronde wordt op dit moment voorbereid. Indienen van aanvragen kan naar verwachting in het najaar van 2024, werd tijdens de persconferentie op 30 juni 2023 duidelijk. In het najaar van 2023 wordt er meer informatie over de vierde ronde bekendgemaakt.

Vooraanvraag gaat meer duidelijkheid geven

Nieuw voor de vierde ronde is dat er een vooraanvraag ingediend moet worden. Daarbij kunt u al de hoofdlijnen van uw project voorleggen en aantonen hoe uw project gaat bijdragen aan het duurzaam verdienvermogen van Nederland. U krijgt dan al direct meer duidelijkheid. Bijvoorbeeld of u überhaupt in aanmerking komt, en wat er eventueel verbetert kan worden aan het voorstel.

Meer tijd voor indienen

Het lijkt erop dat u meer tijd krijgt om een aanvraag in te dienen voor de vierde ronde van het Nationaal Groeifonds. Er komen twee deadlines voor indienen voor de vierde ronde, in september 2024 en in februari 2025. Dat geeft aanvragers eventueel meer tijd voor voorbereidingen.

Een aanvraag indienen in de vierde ronde Nationaal Groeifonds

Heeft u een innovatief project dat bijdraagt aan het duurzaam verdienvermogen van ons land? Benut dan deze kans! Als u in aanmerking wil komen voor subsidie vanuit de vierde ronde van het Nationaal Groeifonds dan moet u nu bezig zijn met de voorbereidingen. Wij helpen u daar graag bij! Wij hebben diverse projecten succesvol ondersteund, en kunnen u daarom ook goed adviseren. Neem contact op, dan bespreken we graag uw project(idee).

Contact over Nationaal Groeifonds
Of bel direct naar: 088 495 20 00

Nationaal Groeifonds
Gerelateerde subsidie Nationaal Groeifonds
Met het Nationaal Groeifonds investeert het kabinet tussen 2021 en 2025 € 20 miljard in projecten ...Lees verder

Contact

Wilt u advies over de vierde ronde van het Nationaal Groeifonds? Neem contact op! Onze specialisten staan u graag te woord.

Nationaal Groeifonds vierde ronde aanvragen?

Ontdek de mogelijkheden!

?

Laat uw gegevens achter

of bel direct naar: 088 495 20 00