De WBSO-successen van Hezelburcht breken record na record

Al vanaf de lancering, 25 jaar terug, ondersteunt Hezelburcht honderden organisaties bij het aanvragen van WBSO subsidie. Ondertussen dienen we bijna tweeduizend WBSO-aanvragen per jaar in. Deze uitzonderlijke cijfers lichten we graag uit. Daarom hebben we onze WBSO-prestaties van afgelopen 25 jaar in een overzicht gezet en dat levert een geweldig track record op!

Ons WBSO track record

Onze specialisten hebben in totaal 21.261 WBSO-toekenningen gerealiseerd – een succespercentage van 98% – en dit heeft tot een voordeel van bijna een half miljard euro geleid. We blijven alsmaar groeien, met in 2020 een hoogtepunt van ruim € 65 miljoen subsidievoordeel.

WBSO Track Record Hezelburcht infographic

Op naar de volgende 25 jaar WBSO

Als dé WBSO-specialist van Nederland is Hezelburcht de ideale WBSO-partner. Naast een optimaal geschreven aanvraag zorgen wij ervoor dat uw S&O-administratie op orde is voor een mogelijke deskcontrole.

Hezelburcht streeft er naar dit track record voort te zetten en onze relaties optimaal te ondersteunen bij het aanvragen van de WBSO. Benieuwd hoe we dat voor u gaan doen? Een digitale proost op de volgende 25 jaar succesvolle WBSO-aanvragen!

Spar met een WBSO-specialist
Of bel direct naar: 088 495 20 00

WBSO subsidie
Gerelateerde subsidie WBSO subsidie
Met de WBSO kunnen innovatieve bedrijven de loonkosten en andere kosten en uitgaven voor R&D-pro...Lees verder

contact

Wilt u meer te weten komen over onze WBSO-dienstverlening? Neem contact op voor meer informatie!

Spar met een specialist!

& ontdek de mogelijkheden

?

Laat uw gegevens achter

of bel direct naar: 088 495 20 00