Waar staat u met uw businessplan?

De toekomstbestendigheid van een bedrijf wordt mede bepaald door het innovatiegehalte binnen een bedrijf. Zeker met een S&O-verklaring (WBSO) zijn er aanvullende financieringskansen voor innovatieprojecten. Waarom is innovatie zo belangrijk? Innovaties leiden tot nieuwe producten, diensten en/of processen. Bovendien weten bedrijven die investeren in innovatie vaak beter in te spelen op trends in de markt.

Ambities waarmaken begint met een goed plan

In het businessplan staat in de kern beschreven hoe uw innovatieprojecten bijdragen aan het toekomstige succes van uw bedrijf. Denk daarbij aan zaken als een beschrijving van de doelmarkt, het onderliggende verdienmodel en de commercialisatiestrategie. De vertaalslag naar goede financiële prognoses onderbouwt het toekomstige succes. Daarnaast is het team waarmee u samenwerkt een belangrijke factor bij het maken van de plannen en de realisatie hiervan.

Terwijl u druk bezig bent met de dagelijkse gang van zaken zoals productontwikkeling, het samenstellen van een team, de marketing en het behalen van milestones, is het schrijven van een sterk businessplan een belangrijke succesfactor. Het businessplan is een mooie kapstok om alle aspecten van uw bedrijf uit te werken en te kijken of u op de goede weg zit.

Analyse door onze financieringsspecialisten

Onze onafhankelijke financieringsspecialisten bekijken graag uw businessplan en adviseren waar nodig. We kijken onder andere naar de gestelde doelen en beoordelen of deze realistisch zijn opgesteld. Daarnaast kijken we naar de rol van innovatie binnen uw bedrijf ten opzichte van de rest van de bedrijfsvoering en op welke wijze dit onderdeel uitmaakt van het volledige businessplan.

Heeft u nog geen businessplan? Een investorspitch, actieplan of een strategisch stuk is tevens een startpunt voor onze specialisten om tot een analyse en beoordeling te komen.

Op basis van onze bevindingen, coachen wij uw organisatie graag bij het schrijven van een sterk businessplan. Waar nodig ondersteunen wij u met onze jarenlange kennis en expertise op het gebied van innovatie en verbinden we u met partijen uit ons netwerk.

Neem contact op voor een kennismaking!
Of bel direct naar: 088 495 20 00

Contact

Benieuwd naar wat we voor uw organisatie kunnen betekenen?
Neem contact op voor een vrijblijvende kennismaking!

Spar met een specialist!

& ontdek de mogelijkheden

?

Laat uw gegevens achter

of bel direct naar: 088 495 20 00