€ 2 miljard extra budget voor de voorjaarsronde SDE+ 2020

Minister Wiebes heeft besloten om 2 miljard euro extra budget beschikbaar te stellen voor de voorjaarsronde SDE+ 2020. Reden hiervoor is het behalen van de klimaatdoelen uit het Urgenda-vonnis. In totaal is er dit voorjaar niet € 2 miljard, maar € 4 miljard beschikbaar voor de SDE+ subsidie!

Bedrijven en andere organisaties maken al vele jaren gebruik van de SDE+ regeling. Het budget van de najaarsronde 2019 was dan ook ruim overvraagd. Wiebes is overtuigd dat een groot aantal projecten op relatief korte termijn een kosteneffectieve bijdrage kunnen leveren aan de verdere verduurzaming van de energietransitie. ‘Door het budget voor de voorjaarsronde te verhogen kan een groter deel van de beschikbare projecten met een korte realisatietermijn, zoals zon-PV projecten, op korte termijn tot realisatie komen’, schrijft Wiebes.

SDE+ voor uw organisatie

Door de verhoging van het budget heeft uw project een hogere kans van slagen, bent u voornemens een zon-PV project te realiseren? Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie en een berekening van uw businesscase.

Neem contact op
Of bel direct naar: 088 495 20 00

contact

Meer informatie over deze ontwikkeling? Benieuwd of dit kansen biedt voor uw organisatie? Neem contact op!

Spar met een specialist!

& ontdek de mogelijkheden

?

Laat uw gegevens achter

of bel direct naar: 088 495 20 00