WBSO vragenbrief & afwijzing

WBSO subsidie is bedoeld om werkgevers te stimuleren research en development (R&D) te doen. Voorheen was voor veel ontwikkeling WBSO aan te vragen. Er is echter een strengere wind gaan waaien de laatste jaren, waardoor veel aanvragers bot vangen. Met name binnen de ICT sector kan het voorkomen dat uw ingediende WBSO aanvraag een vragenbrief of afwijzing oplevert. De afgelopen jaren zijn de criteria behoorlijk aangescherpt, aangezien het aantal aanvragen in deze sector ook steeds meer toeneemt. Voorheen was het vaak voldoende om aan te geven wat er in de huidige programmatuur of programmeertaal niet kon of mogelijk was, momenteel is dit vaak niet voldoende voor een toekenning.

Is uw WBSO afgewezen of een vragenbrief ontvangen? Hezelburcht helpt!

Heeft u een vragenbrief gekregen over uw WBSO aanvraag? Of is de aanvraag afgewezen? Geen nood aan de man, u kunt dit oplossen. De subsidieadviseurs van Hezelburcht hebben inhoudelijke kennis en denken met u mee om de vragen vanuit RVO te beantwoorden. In het geval van een bezwaar bekijken wij samen hoe we de situatie kunnen oplossen. Door onze expertise weten we in te spelen op de vragen en kritiek en zorgen wij voor verheldering bij RVO.

Track Record WBSO Hezelburcht

Afbeelding: track record WBSO van Hezelburcht 

Advies van een WBSO specialist

Onze specialisten helpen u graag bij het behouden van uw WBSO subsidie voor het bekostigen van de R&D-werkzaamheden. Neem vrijblijvend contact met ons op voor advies bij uw afwijzing of vragenbrief. Mail naar info@hezelburcht.com of bel ons op via 088 495 20 00. Samen zoeken we naar een oplossing!

Spar met een specialist!

& ontdek de mogelijkheden

?

Laat uw gegevens achter

of bel direct naar: 088 495 20 00