WBSO voordeel check

Maakt uw innovatieve bedrijf al gebruik van de populaire WBSO subsidie? We toetsen of uw R&D-activiteiten in aanmerking komen of hoe uw aanvraag tot nóg meer voordeel kan leiden in 2023!

De WBSO voordeel check

We bekijken welke (loon)kosten u had kunnen opvoeren, maar ook hoe u innovatieprojecten beter had kunnen combineren om financiële risico’s te verminderen. Daarnaast kunnen wij uw aanvraag vergelijken met concurrenten in de markt.

Maakt uw bedrijf nog geen gebruik van WBSO? Dan maken we inzichtelijk of de regeling aansluit op uw R&D-activiteiten.

Met ervaring sinds 1995 en meer dan duizend WBSO aanvragen per jaar is Hezelburcht bij uitstek dé partij om uw organisatie te adviseren over de populairste innovatiesubsidie van Nederland.

Doe de WBSO voordeel check!

Vul hieronder uw gegevens in. Een van onze WBSO-specialisten neemt zo snel mogelijk contact met u op voor een WBSO check.

Ons WBSO track record

Hezelburcht ondersteunt al sinds 1995 honderden organisaties bij het aanvragen van de WBSO subsidie. Dit levert een geweldig track record op, met een succespercentage van maar liefst 99%!

Track Record WBSO Hezelburcht

 

WBSO: een populair instrument voor innovatie

Al meer dan 27 jaar ontvangen innovatieve bedrijven fiscaal voordeel voor het uitvoeren van R&D-werkzaamheden met behulp van de WBSO-regeling. Ieder jaar ontvangen 20.000 bedrijven in Nederland een gezamenlijk WBSO-voordeel van meer dan 1,4 miljard euro.

Veel WBSO blijft onbenut

Er bestaan grote verschillen tussen WBSO-aanvragen en het WBSO-voordeel dat organisaties ontvangen. Bijvoorbeeld omdat ze niet precies weten welke kosten en uitgaven met betrekking tot hun innovatieproject ze kunnen opgeven. In de praktijk zien we dan ook dat veel R&D-bedrijven een aanzienlijke hoeveelheid WBSO-voordeel onbenut laten. Dit kan komen door:

  • Het conservatief aanvragen van WBSO-uren, kosten en uitgaven.
  • Een te nauwe weergave van de R&D-activiteiten in de WBSO-aanvraag, waardoor een gedeelte van de R&D-uren en kosten/uitgaven niet gedekt wordt.
  • Beperkte kennis van de details van de WBSO-regelgeving, zoals over het schuiven van kosten/uitgaven binnen een fiscale eenheid of welke investeringen in aanmerking komen voor WBSO.

Laat uw gegevens achter
Of bel ons: 088 495 20 00

Contact

Vul hieronder uw gegevens in, dan neemt een van onze WBSO-specialisten zo snel mogelijk contact met u op.

Spar met een specialist!

& ontdek de mogelijkheden

?

Laat uw gegevens achter

of bel direct naar: 088 495 20 00