WBSO Benchmark

Twee vergelijkbare R&D-bedrijven en tóch een groot verschil in WBSO-voordeel. Benieuwd hoe dat kan en hoe uw aanvraag zich verhoudt ten opzichte van andere bedrijven binnen uw sector? Doe de Hezelburcht WBSO Benchmark en laat uw WBSO-aanvraag kosteloos en vrijblijvend toetsen op onbenut voordeel.
WBSO Benchmark

De Hezelburcht WBSO Benchmark

Met ervaring sinds 1995 en meer dan duizend WBSO-aanvragen per jaar, zijn wij bij uitstek dé partij om uw R&D-inspanning te analyseren op verkregen WBSO-voordeel.

Doe de gratis en vrijblijvende WBSO Benchmark. Wij vergelijken de WBSO van uw bedrijf met dat van uw concurrenten en toetsen gelijk op onbenut WBSO-voordeel! Indien u subsidie laat liggen, geven we inzicht hoe uw WBSO geoptimaliseerd kan worden. Daarnaast adviseren we u over extra voordeel via de Innovatiebox of brengen we andere subsidiekansen in kaart.

Laat uw WBSO-aanvraag benchmarken!
Vul hier uw gegevens in of bel direct naar 088 495 20 00.

WBSO – een populair instrument

Middels de WBSO-regeling ontvangen innovatieve bedrijven al meer dan 25 jaar fiscaal voordeel voor het uitvoeren van R&D-werkzaamheden. Ieder jaar ontvangen 20.000 bedrijven in Nederland een gezamenlijk WBSO-voordeel van meer dan 1,4 miljard euro.

Veel WBSO blijft onbenut

Tussen alle aanvragen bestaan er grote verschillen in het verkregen WBSO-voordeel. Zelfs tussen bedrijven met een vergelijkbaar aantal R&D-medewerkers, hetzelfde marktsegment en even grote innovatiebudgetten. In de praktijk zien wij dat veel R&D-bedrijven een aanzienlijke hoeveelheid WBSO-voordeel onbenut laten. Dit kan komen door:

  • Het conservatief aanvragen van WBSO-uren, kosten en uitgaven.
  • Een te nauwe weergave van de R&D-activiteiten in de WBSO-aanvraag, waardoor een gedeelte van de R&D-uren en kosten/uitgaven niet gedekt wordt.
  • Beperkte kennis van de details van de WBSO-regelgeving, zoals over het schuiven van kosten/uitgaven binnen een fiscale eenheid of welke investeringen in aanmerking komen voor WBSO.

Laat uw gegevens achter
Of bel ons: 088 495 20 00

Contact

Laat uw gegevens achter, we zullen direct contact opnemen en uw WBSO-aanvraag controleren.

Spar met een specialist!

& ontdek de mogelijkheden

?

Laat uw gegevens achter

of bel direct naar: 088 495 20 00