Seed Capital

Voor wie?

Investeerders, start-ups & scale-ups

Voor wat?

Opzetten van investeringsfondsen & het vinden van fondsen

Advies over Seed Capital

Wilt u investeren in innovatieve start-ups? Of bent u zelf een start-up of scale-up op zoek naar risicokapitaal? Seed Capital brengt vraag en aanbod bij elkaar. Vanuit deze regeling kunnen private investeerders samen met de overheid een fonds vullen dat investeert in kansrijke technostarters en creatieve starters. Er zijn verschillende ‘Seedsfondsen‘ waarmee nieuwe projecten ‘to-the-next-level’ gebracht kunnen worden, elk fonds kent zijn eigen investeringsstrategie en focus. Nog niet bekend met Seed Capital? Lees dan verder.

U wilt investeren | Voorwaarden van Seed Capital

Er zijn enkele voorwaarden verbonden aan het opzetten van een Seedsfonds, waaronder:

  • U richt het fonds op met minimaal drie aandeelhouders of drie vennoten.
  • Het fonds richt zich uitsluitend op het weghalen van de ‘equity gap’, ofwel het tekort aan eigen vermogen van ondernemers.
  • Investeringen vinden plaats in de eerste zes jaar van het fonds.
  • In uw fondsplan staat omschreven hoe u de techno- en creatieve starter gaat begeleiden.

Wij helpen u bij het realiseren van uw ambities

Hezelburcht gelooft in het innovatievermogen van start-ups en scale-ups. Investeringsfondsen kunnen de ontbrekende schakel zijn om uw innovatie te realiseren. Wij zoeken daarom graag voor u uit welke fondsen of andere financieringsinstrumenten passen bij uw project. Heeft u zelf kapitaal dat u graag investeert in bedrijven van de toekomst? Dien dan een aanvraag in voor het opzetten van een investeringsfonds. Ook hier bieden wij ondersteuning door het opstellen van een kansrijke aanvraag. Neem contact op voor een adviesgesprek via info@hezelburcht.com of bel direct naar 088 495 20 00.

contact

Benieuwd naar de mogelijkheden van Seed Capital voor u als investeerder of start-up/scale-up? Neem dan contact op via info@hezelburcht.com, bel direct naar 088 495 20 00 of laat uw gegevens achter via onderstaand formulier: