KWF Kankerbestrijding

Voor wie?

Onderzoekers

Voor wat?

Wetenschappelijk kankeronderzoek

Openstelling

Diverse oproepen

KWF Kankerbestrijding is, naast de overheid, de belangrijkste financier van wetenschappelijk kankeronderzoek in Nederland. Door te investeren in wetenschappelijk onderzoek neemt de kennis over kanker toe. Het KWF streeft naar effectievere behandelingen, een betere kwaliteit van leven voor kankerpatiënten en meer mensen die overleven.

Subsidiemogelijkheden KWF

De subsidiemogelijkheden richten zich niet alleen op fundamenteel kankeronderzoek, maar ook op het vertalen van kennis uit onderzoeken naar toepassingen voor de praktijk. Het proces van laboratorium naar patiënt moet zo efficiënt mogelijk voorlopen. Het fonds richt zich vooral op kennisinstellingen en onderzoekers.

Het kankerfonds kent diverse subsidieregelingen die ieder aparte voorwaarden en budgetten kennen en waar aparte calls voor worden geopend. Een persoonsgebonden beurs, een (internationaal) project/programma of een stagevergoeding zijn typen onderzoek die in aanmerking komen voor subsidie.

  • Call 2022-3: Ontwikkeling en Implementatie: Vanaf 19 januari 2022 tot en met 23 maart 2022, 12.00 uur, kunt u een aanvraag indienen voor uw projectvoorstel.
  • Call 2022-4: Exploratie: Vanaf februari 2022 tot en met eind april/begin mei 2022 kunt u een aanvraag indienen voor deze call.

Deze data zijn onder voorbehoud.

Aandachtsgebieden

KWF moedigt onderzoeken aan die zich richten op een van de volgende aandachtsgebieden:

KWF subsidie aanvragen

Wilt u meer weten over de subsidiemogelijkheden van het KWF voor uw organisatie? Onze specialisten staan u graag te woord.

Neem contact op voor een kennismaking!

contact

Wilt u meer weten over de subsidiemogelijkheden van het KWF? Neem contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek!

Spar met een specialist!

& ontdek de mogelijkheden van KWF Kankerbestrijding

?

Laat uw gegevens achter

of bel direct naar: 088 495 20 00