CETPartnership

Voor wie?

Ondernemers en onderzoekers met internationale ambities

Voor wat?

Milieu-innovatieprojecten

Aanvragen?

Vanaf 14 september 2022 t/m 23 november 2022 (vooraanmeldingen)

Neem contact op

Wilt u samen met internationale partners een milieu-innovatieproject realiseren? Of wilt u een innovatie demonstreren en daar internationale partners bij betrekken? Dat kan met de subsidie Clean Energy Transition Partnership (CETPartnership).

Voor wie en wat is CETPartnership

Ondernemers en onderzoekers kunnen vanuit dit programma samen met buitenlandse partners werken aan zowel kleine als grote milieu-innovaties. Deze innovaties moeten belangrijk zijn voor de energie- en klimaattransitie van de deelnemende landen. Daarnaast moeten projecten aansluiten bij een van de zeven focusthema’s:

  • Geïntegreerd emissievrij energiesysteem
  • Verbeterde emissievrije energietechnologieën
  • Opslagtechnologieën, hernieuwbare brandstoffen en CO2-afvang, -gebruik en -opslag (CCUS)
  • Efficiënte emissievrije verwarmings- en koeloplossingen
  • Geïntegreerde regionale energiesystemen
  • Geïntegreerde industriële energiesystemen
  • Integratie in de gebouwde omgeving

Wanneer kunt u subsidie aanvragen

De CETPartnership Joint Call 2022 bestaat uit twee fases en bestrijkt 11 call modules met ieder eigen topics en uitdagingen. Wilt u een aanvraag indienen? Dan moet uw voorstel aansluiten bij een specifieke call module. Vanaf 14 september 2022 gaat de call open voor vooraanmeldingen. Deze kunnen vervolgens tot en met 23 november 2022 ingediend worden. In januari 2023 krijgt u te horen of u een volledige aanvraag in mag dienen. Zo ja, dan heeft u tot en met 20 maart 2023 om dit te doen! In juni 2023 krijgt u bericht of uw project subsidie toegewezen krijgt.

Spar met een specialist over CETPartnership

Heeft u internationale ambities? En bent u benieuwd of uw innovatie in aanmerking komt voor subsidie vanuit CETPartnership? Laat uw idee toetsen op de mogelijkheden! De specialisten van Hezelburcht hebben ervaring met het opstellen, indienen en begeleiden van aanvragen van (zowel grote als kleine) samenwerkingsverbanden bestaande uit deelnemers uit verschillende landen.

Neem contact op via 088 495 20 00 of info@hezelburcht.com voor meer informatie of een vrijblijvende kennismaking. Wij helpen u graag bij het realiseren van uw duurzaamheidsambities!

contact

Wij helpen u graag bij het verkennen van CETPartnership. Plan een vrijblijvende kennismaking in via 088 495 20 00 of laat uw gegevens achter met behulp van onderstaand formulier: