Niklas Grouls, MA

Niklas Grouls, MA

E-mail
n.grouls@firstblue.com

Telefoonnummer
0211 8220 4040

Locatie
Düsseldorf

Sinds december 2021 werkt Niklas als consultant bij FirstBlue in Düsseldorf. Hij heeft veel werkervaring met collega’s uit verschillende wetenschappelijke disciplines en sinds het begin van zijn studie is hij geïnteresseerd in het overbruggen van de trans disciplinaire afstand tussen de wetenschap en het bedrijfsleven.

Mijn brede interdisciplinaire achtergrond geeft me de mogelijkheid om door een breed scala aan werk- en kennisculturen te navigeren. Dankzij mijn tien jaar ervaring in het aanvragen, implementeren en afhandelen van door derden gefinancierde projecten, beschouw ik financieringsadvies als strategisch advies op lange termijn voor onze klanten. Dat zorgt voor de optimale geschiktheid van bedrijfsstructuren buiten de huidige projecten.

Parallel aan mijn werk als consultant coördineer ik de vakgebieden business en administratie bij het Research Institute Work – Education – Digitization van de FernUniversität Hagen en ondersteun ik de wetenschappers daar bij de praktische analyse van de effecten van digitale transformatie op de huidige wereld van werk.

Werkzaam bij Hezelburcht

Sinds december 2021

Opleiding

  • Filosofie (MA) – Specialisatie Wetenschapsfilosofie | ALU Freiburg
  • Filosofie, German Studies, Onderwijs (BA) | WWU Münster

Expertises

ICT & Software, Life Sciences, Duurzaamheid

LinkedIn

Niklas Grous op LinkedIn bekijken

Spar met een specialist!

& ontdek de mogelijkheden

?

Laat uw gegevens achter

of bel direct naar: 088 495 20 00