Natalie Dikken, MSc

Natalie Dikken, MSc

E-mail
n.dikken@hezelburcht.com

Telefoonnummer
088 495 20 00

Locatie
Amsterdam

Natalie is sinds mei 2022 werkzaam bij Hezelburcht in de vestiging Amsterdam. Na een bachelor in de Neurowetenschappen aan de Universiteit van Amsterdam, is zij afgestudeerd aan de master Gezondheidswetenschappen met de specialisatie Voeding en Gezondheid aan de VU Amsterdam. Hierna heeft zij een aanvullend semester voltooid in de richting van Biomedische Wetenschappen aan de Rijkuniversiteit Groningen, waar ze zich heeft verdiept in het darm microbioom en de darm-brein interactie. Met haar multidisciplinaire achtergrond overbrugt zij onderwerpen van hersenen tot voeding en de interactie daartussen. Hiermee ondersteunt zij het team Life Sciences, Health & Food.

Spreken op events en op die manier mijn passie delen met anderen, is iets waar ik veel voldoening uit haal. Wat mij enthousiast maakt binnen Hezelburcht is dan ook precies de toepassing hiervan: anderen kunnen ondersteunen in het uitvoeren van hun innovatief onderzoek wat de potentie heeft om de wereld een gezondere plek te maken.

In mijn vrije tijd ben ik wel zes dagen per week vertrouwd te vinden op kickboksen, beach volleybal, squash, yoga, en andere leuke sporten. Ook heb ik passie voor de sauna, gezondheid-gerelateerde podcasts, Spaans spreken en leuke (culturele) uitjes en borrels met vrienden.

Werkzaam bij Hezelburcht

Sinds mei 2022

Opleiding

  • Biomedische Wetenschappen (semester): Specialisatie in darm-brein interactie en darm microbioom (MSc) | Rijksuniversiteit Groningen
  • Health Sciences: Nutrition and Health (MSc) | Vrije Universiteit Amsterdam
  • Neurowetenschappen: Honors programma (BSc) | Universiteit van Amsterdam

Expertises

Life Sciences, Health & Food

LinkedIn

Natalie Dikken op LinkedIn bekijken

Spar met een specialist!

& ontdek de mogelijkheden

?

Laat uw gegevens achter

of bel direct naar: 088 495 20 00