Heidi Elsholz-Vervaart, BSc

Heidi Elsholz-Vervaart, BSc

E-mail
h.elsholz@hezelburcht.com

Telefoonnummer
088 495 20 00

Locatie
Amsterdam

Heidi is sinds september 2018 werkzaam bij Hezelburcht in Amsterdam. Na haar studie heeft ze meerdere jaren werkervaring opgedaan en zich ontwikkeld als coördinator administratie en processpecialist binnen de het auteursrecht. In haar rol als Senior Compliance Officer ondersteunt Heidi consultants en klanten bij het opzetten, controleren en bijhouden van projectaanvragen, -administratie,  tussen- en eindrapportages voor verschillenden subsidieregelingen. Elke regeling kent zijn eigen wet- en regelgeving.

Met veel enthousiasme versterk ik het team Compliance. Het is voor mij een leerzame uitdaging om de consultants en klanten te ondersteunen in alle processen van subsidieprojecten op zowel regionaal, nationaal en Europees niveau. Het op tijd aanleveren van de juiste documenten aan de klant en zorgdragen dat de project-, uren-, en financiële administratie voldoet aan de voorwaarden van de subsidieregeling. Korte lijnen in communicatie met de consultant en de klant is hierbij van groot belang. Het geeft mij een voldoening dat de klanten hierbij optimaal genieten van de subsidieregeling.
Mijn vrije tijd besteed ik vooral aan mijn gezin, vrijwilligerswerk binnen het Wereld Natuur Fonds en de werkzaamheden in ons eigen bedrijf. Daarnaast lees ik graag boeken en beoefen ik de sport skiën. Stilzitten is niet aan mij besteed.

Werkzaam bij Hezelburcht

Sinds september 2018

Opleiding

  • Technisch Commerciële Confectiekunde HBO (BSc) | Hogeschool van Amsterdam

Expertises

(financiële) administratie & procesbewaking

LinkedIn

Heidi Elsholz-Vervaart bekijken op LinkedIn

Spar met een specialist!

& ontdek de mogelijkheden

?

Laat uw gegevens achter

of bel direct naar: 088 495 20 00