Dr. rer. nat. Stefanie Tecklenburg

Dr. rer. nat. Stefanie Tecklenburg

E-mail
s.tecklenburg@firstblue.com

Telefoonnummer
0211 8220 4048

Locatie
Düsseldorf

Sinds september 2021 is Stefanie werkzaam bij FirstBlue in Düsseldorf. Ze heeft biochemie en scheikunde gestudeerd aan de Ruhr Universiteit Bochum. Ze heeft haar masterscriptie en doctoraat mogen doen aan het Max-Planck-Institut für Eisenforschung.

Het heeft me altijd gedreven om dingen tot op de bodem uit te zoeken en goed op details te letten terwijl ik het grote geheel in de gaten houd. Deze manier van werken, gecombineerd met mijn brede schat aan ervaring als wetenschapper, breng ik nu mee naar FirstBlue. Mijn werk biedt mij unieke inzichten in verschillende industrieën en onderzoekssectoren. Ik help ambitieuze mensen en bedrijven bij het realiseren van hun innovatieve, duurzame en ambitieuze projecten.

Privé ben ik erg benieuwd naar verschillende landen en culturen. Ik hou van koken, bakken, reizen en vreemde talen leren.

Werkzaam bij Hezelburcht

Sinds september 2021

Opleiding

  • Chemie (Dr. rer. nat.) – Max-Planck Institut für Eisenforschung GmbH, Afdeling Interfaciale Chemie en Oppervlaktetechnologie, Interfacial Spectroscopie Groep; Ruhr-Universität Bochum
  • Chemie (MSc) – Max-Planck Institut für Eisenforschung GmbH, Afdeling Interfaciale Chemie en Oppervlaktetechnologie, Interfacial Spectroscopie Groep; Ruhr-Universität Bochum
  • Biochemie (BSc) – Fysische Chemie II, Ruhr-Universität Bochum

Expertises

Chemie & Biobased Economy, Duurzaamheid, Life Sciences, Gezondheid & Food

LinkedIn

Stefanie Tecklenburg op LinkedIn bekijken

Spar met een specialist!

& ontdek de mogelijkheden

?

Laat uw gegevens achter

of bel direct naar: 088 495 20 00