Jansen Techniek

Al meer dan 25 jaar ontwikkelt Jansen Techniek machines voor verschillende sectoren binnen de voedingsmiddelenindustrie. Jansen Techniek uit Putten is een vooruitstrevend bedrijf in de foodindustrie. Jansen Techniek bedenkt, ontwerpt, bouwt en onderhoudt passende oplossingen voor de productielogistiek. De machines zijn onder andere bedoeld voor de transport en handling, het wegen en sorteren, het portioneren, en het strippen van vlees-/viswaren.

Goed werkende innovatieve machines ontwikkelen voor de foodindustrie, dat gaat niet zomaar. Daar gaan ideeën, hard werken, vakmanschap, toewijding en bergen aan gereedschap aan vooraf. Oftewel, het is indrukwekkend wat Jansen Techniek presteert! Jansen Techniek werkt samen met Hezelburcht om de WBSO subsidie optimaal te benutten voor de ontwikkeling van deze innovatieve oplossingen.

Ontwikkeling van innovatieve machines door Jansen Techniek

Jansen Techniek ontwikkelt momenteel een machine om de schouderbladen van kip te snijden. Zo’n machine bestaat nog niet. Op dit moment wordt de rug inclusief het schouderblad als restproduct verbruikt. Zonde! Met de ontwikkeling van de nieuwe machine wordt bijgedragen aan het verminderen van voedselverspilling.

Een andere ontwikkeling is een machine voor de automatisering van het inpakken van taartpunten. Dit gebeurt tegenwoordig nog (grotendeels) handmatig. De punten worden op een stukje folie gezet welke daarna nauwkeurig om de punt wordt gevouwen om uitdroging tegen te gaan. De ontwikkeling van de nieuwe inpaklijn automatiseert dit inpakproces van de taartpunten.

WBSO optimalisatie voor innovatieve projecten

Voor de ontwikkeling van beide machines is WBSO subsidie aangevraagd. Jansen Techniek en Hezelburcht combineren elkaars expertise daarin goed. Jansen Techniek brengt de technische expertise in terwijl onze collega’s diepgaande kennis van de sector en de subsidiemogelijkheden inbrengen. Deze samenwerking leidt tot effectieve projectvoorstellen en een mooi WBSO resultaat.

Jansen Techniek is momenteel bezig met de ontwikkeling van beide machines. Zodra de machines ontwikkelt zijn, gaat Jansen Techniek de machines in diverse landen verkopen. Ze zijn immers actief in meerdere landen. Daar zal het niet ophouden, Jansen Techniek blijft nieuwe innovatieve machines ontwikkelen. De specialisten van Hezelburcht kijken er nu al naar uit om WBSO aan te vragen voor de volgende indrukwekkende machines!

Door de toepassing van dergelijke subsidietrajecten blijft het voor ons haalbaar om te blijven ontwikkelen. De samenwerking met een bedrijf als Hezelburcht is hierin essentieel, omdat onze kennis en kunde op dat gebied niet toereikend is! - Jannes Jansen | Jansen Techniek

Ook WBSO benutten?

Neem contact op!

?

Laat uw gegevens achter

of bel direct naar: 088 495 20 00