Welkom DIRECTION Subsidieadviseurs bij de Hezelburcht Groep!

Na de overname van Evers + Manders uit Hoevelaken eerder dit jaar, voegen we nu ook het Gelderse DIRECTION Subsidieadviseurs toe aan de Hezelburcht Groep. Het bedrijf uit Ermelo heeft sinds 1993 veel mooie subsidietrajecten begeleid en staat net als Hezelburcht voor betrokkenheid, betrouwbaarheid en kwaliteit. Samen gaan we nog meer ambities realiseren!

Over DIRECTION Subsidieadviseurs

DIRECTION Subsidieadviseurs is al vanaf 1993 actief als landelijk subsidieadviseur met focus op midden-Nederland. Peter Burgers nam de leiding over in 2001 en heeft het uit laten groeien tot een gevestigd bureau met meerdere specialisten. DIRECTION weet voor zowel kleine als grote bedrijven in Nederland een vertaalslag te maken van idee naar concrete subsidiekansen. Ze doen dit in het volledige subsidietraject, van aanvraag tot einddeclaratie. En met focus op de sectoren industrie, Life Science & Chemie en IT.

Dezelfde ‘direction’, maar dan sneller

DIRECTION blijft onder eigen naam en bedrijfsvoering opereren. Er verandert niks voor de klanten, behalve dat zij nu ook gebruik kunnen maken van kennis, expertise en ervaring van andere sectoren en in andere landen. Dezelfde ‘direction’ dus, maar dan sneller.

We voegen nog een Gelders bedrijf toe aan de groep. Daar ben ik extra trots op. De klanten van DIRECTION passen goed bij ons en we kunnen hen nu nog uitgebreider bedienen. We heten onze nieuwe collega’s van harte welkom! - Marc Guelen, directeur/eigenaar Hezelburcht Subsidieadvies

De Hezelburcht Groep groeit

Wij werken hard om te blijven groeien in Nederland en in de rest van Europa. Onze ambities worden ieder jaar weer groter. Heb jij ook zulke (grenzeloze) ambities? En lijkt het je gaaf om onderdeel te worden? Dan leren we je graag kennen! Ga naar www.werkenbijhezelburcht.com.

Spar met een specialist!

& ontdek de mogelijkheden

?

Laat uw gegevens achter

of bel direct naar: 088 495 20 00