Verbeter uw gezondheidsbeleid met Gemeenten Samen Gezond

Nu open voor aanvragen: verbeter het gezondheidsbeleid binnen uw gemeente met de ZonMw subsidie Gemeenten Samen Gezond! U kunt als gemeente samen met lokale professionals subsidie aanvragen voor samenwerking, onderzoeksprojecten en leerprocessen gericht op het verbeteren van het gezondheidsbeleid.

Welke projecten komen in aanmerking?

Projecten gericht op de infrastructuur evenals de uitvoering van het beleid komen in aanmerking. Hierin wordt een onderscheid gemaakt tussen actie onderzoek of bestuurskundig onderzoek op het gebied van gezondheidsbevordering.

U kunt subsidie krijgen voor kosten zoals coördinatie van samenwerking, onderzoeksactiviteiten, monitoring of evaluatie en leerprocessen.

Wie kan het aanvragen?

Subsidie aanvragen is mogelijk als u behoort tot een samenwerkingsverband met de volgende partners:

  • Hoofdaanvrager: gemeenten (Betreft één gemeente namens minimaal 3 kleinere gemeenten of 2 grotere gemeenten, waarvan 1 of meerdere wijken en meerdere afdelingen van de gemeente deelnemen).
  • Medeaanvragers/verplichte projecten (bijv. GGD, kennispartners, bewoners, partner op het gebied van kennisverspreiding)
  • Overige, niet verplichte partners (bijv. zorgverzekeraar, zorgaanbieders of welzijnsorganisaties, private/semi-private partners)

Thema’s Gemeenten Samen Gezond

Uw aanvraag richt zich op minimaal één van de eerste vier thema’s (1-4) in combinatie met één of twee van de andere thema’s (1-6):

  1. Infrastructuur en governance
  2. Financiering van gezondheidsbevordering
  3. Burger aan zet
  4. Lerend monitoren en evalueren
  5. Ruimte voor professionals en handelen
  6. Stoppen met roken in de wijk

Deadline en budget

Dien uw aanvraag uiterlijk 24 november 2020 in. Er is een totaalbudget van € 3,6 miljoen beschikbaar. Per aanvraag is er maximaal € 300.000,– subsidie beschikbaar voor een looptijd van maximaal 4 jaar.

Interesse in Gemeenten Samen Gezond?

Wilt u meer weten over deze ZonMw-regeling? Of wilt u de subsidiemogelijkheden voor uw gemeente of organisatie verkennen? Neem contact op voor meer informatie. Onze specialisten staan u graag te woord!

Neem contact op voor een kennismaking!
Of bel direct naar: 088 495 20 00

contact

Verbeter het gezondsheidsbeleid van uw gemeente met Gemeenten Samen Gezond! Neem contact op voor meer informatie over de mogelijkheden.

Spar met een specialist!

& ontdek de mogelijkheden

?

Laat uw gegevens achter

of bel direct naar: 088 495 20 00