Stimulans voor recreatie en toerisme in provincie Utrecht

Gemeenten in provincie Utrecht kunnen ook volgend jaar weer subsidieaanvragen indienen voor projecten gericht op recreatie en toerisme. De regeling wordt opnieuw opengesteld in 2020. Wel zijn er een aantal aanpassingen doorgevoerd door de provincie.

In 2020 opnieuw subsidie beschikbaar voor recreatie en toerisme

De provincie Utrecht stelt via de regeling ‘Subsidie voor stimuleren recreatie en toerisme’ budget beschikbaar voor projecten die bijdragen aan het versterken van recreatie en toerisme. Subsidiebudget is gereserveerd voor projecten met de volgende thema’s:

  • Merkversterking;
  • Versterking van recreatief hoofdnetwerk;
  • Accommoderen van recreatiedruk;
  • Innovatief toeristisch ondernemerschap;
  • Transitie recreatieschappen;
  • Oprichting van een routebureau.

Voor de bovenstaande thema’s worden wisselende subsidiepercentages en maximumbedragen gehanteerd. Wel is de deadline voor subsidieaanvragen identiek: 1 november 2020.

Budget 2020 -2021

Tot en met 2021 stelt de provincie Utrecht jaarlijks € 500.000,- budget beschikbaar. Aanvragen worden behandeld op volgorde van binnenkomst, totdat het budget voor het jaar op is. Een tijdige aanvraag is dan ook noodzakelijk! Daarnaast is vooroverleg met de provincie over de aanvraag een vereiste. Wij helpen u hier graag bij.

Wilt u een aanvraag indienen en wenst u advies? De specialisten van Hezelburcht ondersteunen u graag bij een succesvolle aanvraag!

Neem contact op
Of bel direct naar: 088 495 20 00

Contact

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem gerust contact op voor een vrijblijvende kennismaking of meer informatie. Onze specialisten nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

Spar met een specialist!

& ontdek de mogelijkheden

?

Laat uw gegevens achter

of bel direct naar: 088 495 20 00