Hezelburcht groeit door overname Pienter Subsidieverwerving

Vanaf 1 januari 2018 maakt Pienter Subsidieverwerving onderdeel uit van Hezelburcht Subsidieadviesbureau. Het aantal specialisten groeit door de overname naar ruim 80. De locatie van Pienter in Apeldoorn wordt toegevoegd als nieuwe Hezelburcht vestiging. Hiermee wordt onze landelijke dekking versterkt. Vooral in het Oosten en Noorden van Nederland zijn er nu nog meer mogelijkheden voor samenwerking!

Meer dan 25 jaar deskundigheid

Eigenaar Jan Wassink heeft meer dan 25 jaar ervaring in het subsidievak. In 1994 richtte hij Pienter Subsidieverwerving op om innovatie door het technisch georiënteerde bedrijfsleven te versnellen. In de dienstverlening staan deskundigheid, wederzijds vertrouwen en een helder gemeenschappelijk doel centraal. De subsidiespecialisten van Pienter zetten allen hun werk voort als onderdeel van het Hezelburcht team.

Met het oog op de toekomst is er onder de Hezelburcht vlag meer mogelijk voor onze relaties en medewerkers. De overeenkomsten op het gebied van ambities en focus op expertise en kwaliteit, maken ons een goede match. - Jan Wassink

We kijken uit naar een mooie gezamenlijke voortzetting van onze activiteiten. Vanuit onze zes vestigingen in Nederland en België zetten we onze strategische subsidiekennis in om ambitieuze organisaties te blijven ondersteunen. - Marc Guelen, oprichter en eigenaar van Hezelburcht

Meer weten?

Heeft u vragen of wilt u meer weten over het samengaan van Pienter met Hezelburcht? Neem voor informatie contact op met Marc Guelen via m.guelen@hezelburcht.com of 088 495 20 00.

Spar met een specialist!

& ontdek de mogelijkheden

?

Laat uw gegevens achter

of bel direct naar: 088 495 20 00