Hezelburcht als expertbedrijf bij Innovation for Health

Save the date: Innovation for Health meeting!

Op 14 februari 2019 vindt hét Life Sciences & Health event van Nederland en België plaats. Tijdens ‘Innovation for Health’, komen ruim 800 ‘bright-minds’ samen om ideeën uit te wisselen en nieuwe contacten op te doen. Daarnaast demonstreren expertbedrijven de nieuwste innovaties in de sector en zijn er diverse investeerders en adviseurs aanwezig.

Shaping the future of healthcare

Centraal staat het thema ‘shaping the future of healthcare’. Met het bijbehorende programma is het event voor iedereen in de Life Sciences & Health sector interessant! Het is namelijk dé uitgelezen mogelijkheid om nieuwe kennis, de laatste trends en inspiratie op te doen. Het programma bevat keynotes van bekende namen in de sector, maar ook jongere bedrijven komen aan hun trekken. Het event biedt namelijk uitgelezen kansen voor start- en scale-ups om ideeën te pitchen en innovaties te demonstreren. Kom langs en ontmoet deze dag diverse expertbedrijven en investeerders!

One-on-one meeting met expertbedrijf Hezelburcht

Een belangrijk onderdeel van de conferentie zijn de one-on-one meetings met expertbedrijven in het vakgebied. Deelnemers kunnen zich via de mobiele app aanmelden en een afspraak inplannen bij een expertbedrijf naar keuze. Met onze specialistische kennis van Life Sciences & Health subsidies en financieringsinstrumenten, zijn wij aanwezig voor advies op maat. Dit geeft organisaties de mogelijkheid om face-to-face met ons te sparren over actuele projecten en vragen te stellen op het gebied van subsidies en funding.

Meer informatie?

Benieuwd naar de overige expertbedrijven en programmaonderdelen? Lees meer op de website van Innovation for Health. Kunt u niet aanwezig zijn, maar wilt u graag op een ander moment de subsidiekansen voor uw organisatie bespreken? Neem dan contact op voor een kennismaking!

Neem contact op voor een kennismaking!
Of bel direct naar: 088 495 20 00

Contact

Neem contact op voor aanvullende informatie of een vrijblijvende kennismaking!

Spar met een specialist!

& ontdek de mogelijkheden

?

Laat uw gegevens achter

of bel direct naar: 088 495 20 00