De Hersenstichting | Snel Beter Behandelen

De Hersenstichting streeft naar gezonde hersenen voor iedereen. Door kennisontwikkeling te initiëren en bestaande kennis te vertalen naar praktische toepassingen in de zorg draagt de Stichting bij aan dit streven. De Hersenstichting zet zo alles op alles om hersenen gezond te houden, hersenaandoeningen te genezen en patiëntenzorg te verbeteren. Gezonde hersenen zijn immers van levensbelang!

Overleg met een specialist!
Of bel direct naar: 088 495 20 00

Programma Hersenstichting ‘Snel beter behandelen’

Om hersenaandoeningen behandelbaar en geneesbaar te maken, heeft de Hersenstichting het onderzoeksprogramma ‘Snel Beter Behandelen’ opgericht. Centraal binnen dit programma staan de optimalisatie van bestaande behandelingen en het ontwikkelen van vernieuwende behandelingen. Een belangrijk vereiste bij de ontwikkeling van een nieuwe of geoptimaliseerde behandeling is dat deze binnen vijf jaar in een kliniek kan worden toegepast. De hieronder vermelde voorwaarden zijn tevens van toepassing:

  • Het programma richt zich op toegepast klinisch onderzoek naar de effectiviteit van therapeutische interventies.
  • De betrokkenheid van ervaringsdeskundigen, denk aan patiënten, is een belangrijke voorwaarde bij het schrijven en opzetten van de onderzoekstudie.

Hulp bij een aanvraag?

Heeft u een projectidee dat zich richt op vernieuwende behandelingen voor patiënten met hersenenaandoeningen? Vooraanmeldingen kunnen naar verwachting in het eerste kwartaal van 2017 worden ingediend.

Hezelburcht adviseert u graag over de mogelijkheden. Voor meer informatie kunt u vrijblijvend contact opnemen of bellen naar 088 495 20 00.

 

contact

Heeft u vragen of wenst u meer informatie? Laat uw gegevens achter of bel direct naar: 088 495 20 00

Spar met een specialist!

& ontdek de mogelijkheden

?

Laat uw gegevens achter

of bel direct naar: 088 495 20 00