Legal

Bij subsidieaanvragen komen er geregeld juridische zaken aan de orde, vandaar dat Hezelburcht ter ondersteuning van het subsidieadvies nauw samenwerkt met IP-specialisten. Het Intellectueel Eigendom (IP) is het recht op onder meer creaties, processen, werkwijzen en producten. Om de controle te behouden over de exploitatie van innovaties moet u van meet af aan weten waar u aan toe bent.

Advies & ondersteuning | Intellectueel eigendomsrecht, contracten en octrooien voor mkb’ers

Hezelburcht Legal biedt ondersteuning op het gebied van intellectueel eigendomsrecht, contracten en octrooien voor innovatieve mkb’ers. Wij hebben dan ook ruime ervaring met onder andere samenwerkingsovereenkomsten en geheimhoudingsverklaringen. Daarnaast bieden onze juristen ondersteuning bij aanbestedingen. Doordat zij zeer nauw betrokken zijn bij het werk van de subsidieconsultants, kunt u profiteren van een gestroomlijnd subsidietraject. Onze specialisten weten wat er speelt en zijn daarom in staat om de beste juridische strategie voor u te kiezen.

Onze specialisten bieden ondersteuning en advies tijdens diverse trajectfasen:

  • Tijdens R&D

    Wij begrijpen dat kennis waardevol is. Hezelburcht Legal onderzoekt de mogelijkheden om patent aan te vragen, adviseert u over bescherming van knowhow via geheimhouding, ondersteunt u bij het opstellen van samenwerkingscontracten en verzorgt IP-clausules in overeenkomsten.

  • Bij de start van een subsidietraject

    Is alles rondom het IP goed geregeld? Hezelburcht Legal doet een check op uw belangrijkste contracten, zodat u met een gerust hart het subsidietraject kunt starten.

  • Op het moment van exploitatie

    Hoe geeft u licenties af aan uw afnemers? Hoe voorkomt u dat u per ongeluk en nietsvermoedend te veel rechten aan uw afnemer geeft? Wij adviseren u graag over de exploitatiemogelijkheden. Tevens bieden we voor het MKB juridische ondersteuning aan bij openbare aanbestedingen.

Neem contact op voor een kennismaking!
Of bel direct naar: 088 495 20 00

Contact

Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Neem contact op!

Spar met een specialist!

& ontdek de mogelijkheden

?

Laat uw gegevens achter

of bel direct naar: 088 495 20 00