Basiscursus Subsidiewerving voor Subsidiecoördinatoren

Bent u werkzaam of wilt u aan de slag als gemeentelijk subsidiecoördinator? Dan is de Basiscursus Subsidiewerving voor Subsidiecoördinatoren interessant voor u! Senior Consultant Barbara Glatz doorloopt alle stappen zodat u na afloop zelfstandig en doelmatig subsidies kunt verwerven en behouden.

Wat leert u tijdens deze cursus?

  • U beschikt aan het eind van de cursus over de juiste kennis en competenties om zelfstandig te kunnen opereren als subsidiecoördinator binnen uw organisatie en richting subsidieverstrekkers;
  • U kunt doelmatig subsidies verwerven;
  • U leert hoe u optimaal subsidierendement kunt realiseren;
  • U leert hoe u uzelf moet positioneren als subsidiecoördinator.

Na afloop vertrekt u met diverse instrumenten waarmee u zelf aan de slag kan binnen uw organisatie, waaronder een Handboek Subsidieverwerving, handige checklists en een subsidieverantwoordingskalender. Daarnaast ontvangt u ook een Hezelburcht Cursus Deelnamecertificaat.

Wanneer?

De cursus vindt plaats op woensdag 19 oktober 2022, 9.00 uur – 17.00 uur, in of rondom Nijmegen. De exacte locatie volgt na inschrijving.

Praktische informatie

  • Neem uw eigen laptop of tablet mee.
  • Lunch en koffie/thee/fris zijn inbegrepen.
  • Capaciteit: 4 tot maximaal 6 deelnemers.
  • Studiemateriaal is inbegrepen.

Indien expert Barbara Glatz door omstandigheden niet beschikbaar is, dan zal de training worden overgenomen door een andere deskundige collega consultant.

Kosten

Het betreft een één-daagse basiscursus voor een vast bedrag van € 1.495 excl. btw per deelnemer.

Meld u vandaag nog aan!

U kunt zich via deze link aanmelden voor de cursus. Voor aanvullende vragen kunt u contact opnemen met expert Barbara Glatz via b.glatz@hezelburcht.com. Daarnaast zijn wij ook te bereiken op 088 495 20 00 of via info@hezelburcht.com.

Spar met een specialist!

& ontdek de mogelijkheden

?

Laat uw gegevens achter

of bel direct naar: 088 495 20 00