Auke Willems, BSA

Auke Willems, BSA

E-mail
a.willems@hezelburcht.com

Telefoonnummer
088 495 20 00

Locatie
Nijmegen

Auke is in september 2022 begonnen bij Hezelburcht. Ze heeft HRM gestudeerd aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen en heeft in haar vorige baan de nodige HR-ervaring opgedaan.

In mijn vorige baan heb ik een brede basis gelegd voor mijn startende HR-loopbaan. Bij Hezelburcht wil ik nog meer contact hebben met collega’s en continu creatief blijven nadenken over het HR-beleid. Ik ben te omschrijven als een behulpzame en empathische creatieveling met een hoog verantwoordelijkheidsgevoel en oog voor detail. In mijn studie heb ik meerdere onderzoeken uitgevoerd, waaronder: ‘binden, boeien en behouden van Milennial kinderverpleegkundigen’ en ‘Thuiswerken en vitaliteit: het nieuwe hybride werkconcept’. Ik vind het heel interessant om me te verdiepen in zulke vraagstukken.

In mijn vrije tijd houd ik van series kijken, boeken lezen en vooral van lekker eten. Zo is mijn weekend vaak volgepland met lunch- en koffieafspraken. Ook maak ik graag reisjes naar het buitenland, doe ik Hot Yoga en volg ik als hobby een opleiding tot Interior Designer.

Werkzaam bij Hezelburcht

Sinds september 2022

Opleiding

  • Human Resource Management: minor Happy Health Worklife | Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN)

Expertises

HRM, Recruitment

LinkedIn

Auke Willems op LinkedIn bekijken

Spar met een specialist!

& ontdek de mogelijkheden

?

Laat uw gegevens achter

of bel direct naar: 088 495 20 00