Training subsidieverwerving voor gemeenten

Wat komt er in de training subsidieverwerving allemaal aanbod?

U wilt als gemeente uw subsidieverwerving optimaliseren om zo de inkomsten uit externe financieringsbronnen te verhogen. Indien u als gemeente besluit om het werven van subsidies intern uit te voeren, dan biedt Hezelburcht u een op maat gemaakte praktische training subsidieverwerving aan. Deze training kunnen wij in company organiseren. De training gaat in op de volgende onderwerpen:

 1. Subsidie-informatie
  Welke relevante subsidieregelingen zijn er? Hoe komt u achter de juiste informatie? We geven hierbij inzicht in het zoeken in subsidiedatabases.
 2. Haalbaarheidsbepaling
  Hoe bepaalt u de kansrijkheid van uw project? Hoe kunt u de kans op subsidie verbeteren?
 3. Het opstellen van subsidieaanvragen
  Wat komt er kijken bij het opstellen van een subsidieaanvraag? Hoe presenteert u financieel en inhoudelijk het project het beste aan de subsidiënt?
 4. Het verantwoorden van aanvragen
  Hoe zorgt u ervoor dat de toegekende subsidie definitief wordt binnengehouden? Hoe bereidt u de accountantscontrole voor?

Hezelburcht helpt

Uiteraard kan Hezelburcht in overleg met u nog andere onderwerpen toevoegen aan het programma. Zo kunnen wij u ook informeren over Europese subsidiekansen, particuliere fondsen en het uitvoeren van een lobby. De training kan aan een groep medewerkers of een individu worden gegeven. Ook is een regionale training mogelijk. Wij informeren u graag over de mogelijkheden.

Overleg met een expert
Of bel direct naar: 088 495 20 00

Gerelateerd

contact

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw organisatie? Neem contact op!

Spar met een specialist!

& ontdek de mogelijkheden

?

Laat uw gegevens achter

of bel direct naar: 088 495 20 00