Hezelburcht introduceert internationaal merk FirstBlue

Met trots introduceert Hezelburcht haar nieuwe internationale entiteit: FirstBlue. Een andere naam, maar met dezelfde kennis, expertises en dienstverlening. Een goede basis om onze internationale ambities verder te gaan waarmaken. Met FirstBlue zijn we klaar voor de toekomst!

Nieuwe vestiging in Düsseldorf

Sinds januari 2021 zijn we gevestigd in Düsseldorf. Vanuit deze nieuwe locatie kunnen we nog meer organisaties ondersteunen, met extra focus op Duitse subsidieregelingen. Dit was aanleiding om na te denken over een nieuwe internationale naam. Met FirstBlue gaan we doen wat we met Hezelburcht al jaren doen (en goed in zijn): maatschappelijke, duurzame en innovatieve projecten van onze relaties realiseren. Heeft uw organisatie ambities in Duitsland? Onze (Duitse) collega’s helpen u graag.

Wat verandert er voor u?

Voor onze klanten en relaties verandert er niets. We blijven optimale subsidieondersteuning bieden zoals u dat van ons gewend bent. We starten met het uitrollen van FirstBlue in Duitsland, daarna gaan we onze internationale naam stap voor stap breder in onze organisatie integreren. Daarover houden we u op de hoogte.

Maak kennis met FirstBlue

Contact

Wilt u meer weten over FirstBlue, of heeft u vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

Spar met een specialist!

& ontdek de mogelijkheden

?

Laat uw gegevens achter

of bel direct naar: 088 495 20 00