Yasemin Kaya Uncuoglu, PhD

Yasemin Kaya Uncuoglu, PhD

E-mail
y.kaya@hezelburcht.com

Telefoonnummer
088 495 20 00

Locatie
Eindhoven

Yasemin is sinds april werkzaam bij Hezelburcht. Met haar wetenschappelijke achtergrond in chemie versterkt ze ons team van Life Sciences & Health specialisten.

Ik ben een proactief en dynamisch iemand. Inmiddels heb ik al vier jaar ervaring in projectmanagement, aanvragen schrijven, relatie-management en het aansturen van interdisciplinaire teams binnen Life Sciences & Health & Chemie. Door mijn studies in Turkije, Denemarken en Frankrijk heb ik al aan verschillende projecten mogen werken in een multi-culture samenstelling. Sinds april 2019 ben ik werkzaam bij het team Life Sciences & Health van Hezelburcht. Mijn doel is om mijn kennis en skills in te zetten voor nieuwe uitdagingen binnen het aanvragen van subsidies, projectmanagement en coördinatie voor onderzoek- en ontwikkelingsprojecten op nationaal en internationaal niveau.

Ik ben al mijn hele leven geïnteresseerd in Life Sciences en technologie. Ik blijf leren van de innovatieve projecten waar ik aan bijdraag. Dat is dan ook één van de redenen dat ik graag als consultant bij Hezelburcht werk! Ik haal ook veel voldoening uit andere hobby’s zoals reizen, literatuur, fietsen en koken. Ik spendeer graag tijd met familie en vrienden.

Werkzaam bij Hezelburcht

Sinds april 2019

Opleiding

  • Chemie (PhD) | Université Claude Bernard Lyon 1, France
  • Chemie (MSc) | Ecole Normale Supérieure de Lyon and Université Claude Bernard Lyon 1, France

Expertises

Life Sciences & Health, Chemie, Biotechnologie, Bio-based industries

LinkedIn

Yasemin Kaya Uncuoglu op LinkedIn bekijken

Spar met een specialist!

& ontdek de mogelijkheden

?

Laat uw gegevens achter

of bel direct naar: 088 495 20 00