Ruud Lemmens, MSc

Ruud Lemmens, MSc

E-mail
r.lemmens@firstblue.com

Telefoonnummer
0211 8220 4040

Locatie
Düsseldorf

Ruud is sinds november 2022 managing director bij FirstBlue. Na het leiden van verschillende ontwikkelingsafdelingen, vind Ruud het tijd om zich bezig te houden met het stroomlijnen van het proces binnen de organisatie.

Een van de belangrijkste elementen in engineering en ontwikkeling is vaak financiering. Bij FirstBlue ben ik in staat om te voldoen aan de vraag naar nieuwe, innovatieve concepten om de uitdagingen aan te gaan die voor ons liggen op het gebied van alternatieve transportmiddelen, alternatieve energiebronnen, grotere duurzaamheid en de ontwikkeling van nieuwe producten met een lagere impact op het milieu gedurende hun levenscyclus, op een interessant moment.

Ik werk in een groeiend, internationaal team in ons kantoor in Düsseldorf, dat al is getransformeerd van een start-up (2 jaar geleden) naar een volwassen, groeiende en solide bedrijfsstructuur. Dit betekent dat we precies dezelfde transformatie doormaken die onze klanten vaak doormaken.

In mijn vrije tijd combineer ik mijn kantoorwerk graag met fysieke activiteiten zoals golfen, oude auto’s restaureren en tijd doorbrengen met mijn gezin.

Werkzaam bij Hezelburcht

Sinds november 2022

Opleiding

  • Industrieel Ontwerpen (MSc) | Technische Universiteit Eindhoven

Expertises

Beveiligingssystemen, gebouwbeheersystemen voor autotechniek

LinkedIn

Ruud Lemmens op LinkedIn bekijken

Spar met een specialist!

& ontdek de mogelijkheden

?

Laat uw gegevens achter

of bel direct naar: 088 495 20 00