Mijn Hezelburcht Menu

drs. Rein Luijkx

drs. Rein Luijkx

E-mail
r.luijkx@hezelburcht.com

Telefoonnummer
06 51 81 43 27

Locatie
Nijmegen

Rein is creatief, analytisch en resultaatgericht. Door zijn flexibele inslag en kennis van zaken is hij in staat cliënten of gesprekspartners goed mee te nemen in de subsidievraagstukken die zij hebben. Door zijn jarenlange ervaring is hij goed thuis in de materie. Hij vindt het plezierig om dit over te dragen aan de nieuwe adviseurs binnen Hezelburcht.

Mijn passie is het mogelijk maken van zaken en het leveren van een bijdrage aan de B.V. Nederland en een betere maatschappij. Als subsidieadviseur ben je betrokken bij concrete ontwikkelingen. Daarnaast houd ik van een dynamische werkomgeving en innovatieve projecten. Allemaal zaken die van pas komen als subsidiespecialist. Omdat ik mijn passie kwijt kan in mijn werk, ga ik iedere dag met enthousiasme naar mijn werk. Het feit dat veel nieuwe projecten op mijn pad komen, maakt bovendien dat geen dag hetzelfde is. Zo blijft het uitdagend. Naast mijn werk besteed ik graag tijd aan squashen, hardlopen, cultuur (films en muziek) en reizen. Tot slot ben ik een echte nieuwsfreak.

Werkzaam bij Hezelburcht

Sinds juni 1998

Opleiding

  • Internationale Economie (MSc) | Radboud Universiteit
  • HEAO diploma, economisch-juridisch | AVANS Hogeschool

Expertises

Overheden & woningcorporaties, projectmanagement en -coördinatie, triple helix, ruimtelijke ontwikkeling en innovatieprojecten

LinkedIn

Rein Luijkx op LinkedIn bekijken

Meer weten?

Neem contact met ons op!

Meer weten?

Vragen? Op zoek naar meer informatie? Laat uw gegevens achter en wij nemen binnen twee werkdagen contact met u op.