dr. ir. Petra Dijkman

dr. ir. Petra Dijkman

E-mail
p.dijkman@hezelburcht.com

Telefoonnummer
088 495 20 00

Locatie
Eindhoven

Petra is sinds januari 2017 werkzaam bij Hezelburcht. Met een PhD in Biomedische technologie en haar internationale academische ervaring als groepsleider aan de universiteit van Zurich, ondersteunt zij het Life Sciences & Health team bij zowel nationale als internationale aanvragen. Op 1 oktober 2019 startte ze als Managing consultant van het team LSH & Food.

Met een grote passie voor innovatieve projecten en academische ervaring in het interdisciplinaire life sciences veld, ondersteun ik graag bedrijven en universitaire onderzoekers bij het opstellen en structureren van aanvragen om hun (toekomstige) innovatieve ideeën te kunnen realiseren. Mijn gedrevenheid komt ook naast mijn werk tot uiting tijdens het sporten. Op de mountainbike of wielrenfiets is geen berg mij te hoog. Daarnaast ga ik graag skiën en train ik voor mijn eerste halve marathon. Buiten in de natuur zijn, het lezen van een goed boek of lekker dineren met vrienden zijn voor mij manieren om te ontspannen. Kortom, aan mezelf vervelen kom ik niet toe!

Werkzaam bij Hezelburcht

Sinds januari 2017

Opleiding

  • Biomedische Technologie | Specialisatie: hartklep tissue engineering voor minimaal invasieve toepassingen (PhD) | Technische Universiteit Eindhoven
  • Biomedische Technologie (MSc) | Technische Universiteit Eindhoven

Expertises

Life Sciences, Health & Food

LinkedIn

Petra Dijkman op LinkedIn bekijken

Horizon 2020 Health
Gerelateerde subsidie Horizon 2020 Health
Het verbeteren van het welzijn en de gezondheid van Europese burgers staat centraal binnen Horizon 2...Lees verder
Spar met een specialist!

& ontdek de mogelijkheden

?

Laat uw gegevens achter

of bel direct naar: 088 495 20 00