ir. Joyce Emid

ir. Joyce Emid

E-mail
j.emid@hezelburcht.com

Telefoonnummer
088 495 20 00

Locatie
Den Haag

Joyce is sinds 2009 werkzaam bij Hezelburcht en houdt zich als senior consultant bezig met Europese en nationale subsidietrajecten, fiscale maatregelen en innovatieve financieringsvormen. Ze adviseert (consortia van) bedrijven in het kader van hun innovatiestrategie en behandelt subsidietrajecten vanaf initiatief tot aan vaststelling.
Als architect afgestudeerd aan de TU Delft, ontwikkelde Joyce een helikopterview die van pas komt bij subsidietrajecten voor een breed scala aan technologiegebieden zoals HTSM, ICT, energie & duurzaamheid, life sciences, creatieve industrie, deltatechnologie en maritiem of supply chain logistics. Dankzij haar uitgebreide subsidiemanagement ervaring, heeft ze een goed beeld van de implementatie van innovatiebeleid in relatie tot de doelstellingen van de klant en de ontwikkeling van best practices.

Vanuit Hezelburcht kom ik vrijwel dagelijks in aanraking met (technisch) innovatieve projecten die de wereld van morgen zullen vormgeven. Ik word enthousiast als ik kan bijdragen aan de realisatie van projecten die een effectieve meerwaarde leveren op het gebied van duurzaamheid en innovatie. Projecten die me persoonlijk hebben geïnspireerd komen vanuit verschillende sectoren en diverse klantrelaties (corporates, technostarters, kennisinstellingen, innovatieve mkb’ers en semipublieke organisaties). De rode draad die hier doorheen loopt is het oplossen van een maatschappelijke uitdaging of het invullen van een maatschappelijke behoefte gecombineerd met het innovatievermogen, enthousiasme en vastberadenheid van de ondernemers. Het subsidielandschap en de vraagstukken waar onze klanten voor staan zijn constant aan verandering onderhevig, wat het adviesvak blijvend uitdagend maakt. 

Werkzaam bij Hezelburcht

Sinds november 2009

Opleiding

Architecture, Urbanism and Building Sciences (ir.) | TU Delft
Specialisatie: Architectuur

Expertises

Technische innovaties

LinkedIn

Joyce Emid op LinkedIn bekijken

SME Instrument
Gerelateerde subsidie SME Instrument
Innovatieve mkb-bedrijven die internationaal georiënteerd zijn worden binnen het Europese programma...Lees verder
Spar met een specialist!

& ontdek de mogelijkheden

?

Laat uw gegevens achter

of bel direct naar: 088 495 20 00