Joey Stevens, MSc

Joey Stevens, MSc

E-mail
j.stevens@hezelburcht.com

Telefoonnummer
088 495 20 00

Locatie
Den Haag

Joey heeft in 2019 zijn master in Public Administration aan de Universiteit Leiden afgerond. Hij heeft zich daarbij gespecialiseerd in Public management. Als bestuurskundige heeft Joey relevante beleidservaring verkregen bij de provincie Zuid-Holland en bij een internationaal adviesbureau waar hij zijn kennis van Europese en internationale financiering in de praktijk heeft gebracht. Joey versterkt de teams EU Affairs en Publieke Sector.

Bij Hezelburcht werk ik op het kruispunt van beleid en financieel management om kansrijke projecten te verzilveren van regionaal tot Europees niveau. Vanwege mijn kennis van diverse beleidsthema’s en internationale werkervaring zet ik mij graag in voor onze cliënten om hun strategische, financiële en innovatieve ambities te bereiken. Naast mijn werk als consultant ben ik actief bezig in de sportschool of in de outdoors, zie ik mijn vrienden en reis ik graag om continu over andere culturen te leren.

Werkzaam bij Hezelburcht

Sinds november 2019

Opleiding

  • Public Administration: Public Policy & Management (MSc) | Universiteit Leiden
  • Erasmus certificaat (BA) | Universiteit Wenen
  • European Studies: Public administration & Business administration (BA) | De Haagse Hogeschool

Expertises

Gemeenten & overheden, Sustainability, Digitalisering, Automotive & mobility, Logistiek & water, Internationalisering, Defensie

LinkedIn

Joey Stevens op LinkedIn bekijken

Meer weten?

Neem contact met ons op!

?

Meer weten?

Vragen? Op zoek naar meer informatie? Laat uw gegevens achter en wij nemen binnen twee werkdagen contact met u op.