Jeroen Plantinga, MSc MBA

Jeroen Plantinga, MSc MBA

E-mail
j.plantinga@hezelburcht.com

Telefoonnummer
088 495 20 00

Locaties
Den Haag, Brussel

Jeroen is in november 2018 begonnen bij Hezelburcht als European Affairs Manager. Jeroen richt zich op het uitbreiden van het netwerk van Hezelburcht in Brussel en andere Europese landen (mede gelet op het vormen van consortia). Daarnaast zet hij zich in om de kansen op EU-bijdragen voor ingediende projecten te vergroten door middel van het uitvoeren van diverse lobby-activiteiten.

Mijn werkervaring – ik ben onder meer werkzaam geweest als senior projectleider bij de Provincie Flevoland (afdeling Gebiedsprogramma’s en Europa) – komt hierbij goed van pas, aangezien ik nauw betrokken ben geweest bij diverse projecten.

In mijn vrije tijd ben ik vrijwilliger bij Rainforest Family. Rainforest Family ondersteunt een inheemse stam in Ecuador, die herbebossingsprojecten realiseert in het Amazoneregenwoud. Daarnaast doe ik aan (recreatief) boksen, maak ik graag een rondje op mijn racefiets en ben ik een gediplomeerd sportmasseur.

Tijdens mijn Nyenrode MBA-jaar is meerdere keren aandacht besteed aan de “sustainable development goals” van de United Nations. Tijdens mijn MBA heb ik besloten dat ik graag een bijdrage wil leveren aan deze doelen. Bij Hezelburcht ben ik in staat om een steentje bij te dragen aan het ontwikkelen en uitvoeren van projecten met een aanzienlijke sociaal-maatschappelijke impact.

Werkzaam bij Hezelburcht

Sinds november 2018

Opleiding

  • Fulltime international (MBA) | Nyenrode Business Universiteit
  • Master in Hospitality Management | Erasmus Universiteit Rotterdam/RSM
  • Bachelor of Hotel Administration | Hotelschool Den Haag

Expertises

ICT, transport/infrastructuur & publieke organisaties

LinkedIn

Jeroen Plantinga op LinkedIn bekijken

Spar met een specialist!

& ontdek de mogelijkheden

?

Laat uw gegevens achter

of bel direct naar: 088 495 20 00