Jamie-Lee Joannes, BA

Jamie-Lee Joannes, BA

E-mail
j.joannes@hezelburcht.com

Telefoonnummer
088 495 20 00

Locatie
Nijmegen

Naast haar studie is Jamie-Lee twee en een half jaar werkzaam geweest in de commerciële arbeidsbemiddeling als Recruiter. Tijdens het afstuderen heeft ze haar Master Practitioner in Neuro Linguïstisch Programmeren behaald. Bij haar afstudeerorganisatie heeft ze bijna twee jaar ervaring mogen op doen in de rol van HR Coördinator. In maart 2022 heeft ze de overstap gemaakt naar Hezelburcht waar ze werkzaam is als HR-functionaris.

Samen ambities nastreven, elke dag voor het beste resultaat gaan en je kunnen onderscheiden is wat mij motiveert. De combinatie van bedrijfsdoelstellingen behalen en kunnen bijdragen aan het werkplezier van medewerkers maakt mij enthousiast over mijn werk! Dit alles in een prettige bedrijfscultuur waar iedereen de ruimte krijgt om het beste uit zichzelf te halen maakt dat ik met veel energie aan de slag ga bij Hezelburcht.

Ben ik niet op kantoor dan zul je mij het vaakst vinden in de sportschool (waar ik ook fitnessinstructeur ben). Daarnaast houd ik er van om te reizen, festivals mee te pakken, ben ik gek op shoppen en houd ik van lekker eten.

Werkzaam bij Hezelburcht

Sinds maart 2022

Opleiding

  • Human Resource Management (BA) | HAN University of Applied Sciences

Expertises

Human Resources

LinkedIn

Jamie-Lee Joannes op LinkedIn bekijken

Spar met een specialist!

& ontdek de mogelijkheden

?

Laat uw gegevens achter

of bel direct naar: 088 495 20 00