Mijn Hezelburcht Menu

Gilles Dillen MSc

Gilles Dillen MSc

E-mail
g.dillen@hezelburcht.com

Telefoonnummer
06 11 50 09 26

Locatie
Amsterdam

Gilles studeerde in 2016 af aan de Universiteit van Amsterdam. Om zijn kennis over energie- en duurzaamheidsvraagstukken verder uit te breiden, volgde hij een tweede master aan University College in Londen. Tijdens zijn studie heeft hij een brede interesse ontwikkeld in innovatieprojecten die bijdragen aan duurzaamheid en circulariteit. Gilles hoopt als subsidiespecialist actief bij te mogen dragen aan het verbeteren van de uitrol van duurzame energiebronnen en het slimmer inzetten van natuurlijke hulpbronnen en grondstoffen. Dergelijke duurzame innovatieprojecten verdienen de komende decennia volgens Gilles veel meer aandacht en hebben een leidende rol binnen de verduurzaming.

Door mijn achtergrond ben ik zeer geïnteresseerd in vraagstukken die de energietransitie en circulaire economie verder helpen. Het wordt steeds noodzakelijker om met minder middelen meer te bereiken. Ik ben ervan overtuigd dat de energietransitie haalbaar en binnen handbereik is door het hoge innovatiegehalte van de vele organisaties die Nederland en Europa rijk zijn! Kennis en kennisontwikkeling zijn hierbij echter essentieel.

Werkzaam bij Hezelburcht

Sinds november 2017

Opleiding

  • Economics and Policy of Energy and the Environment (MSc) | University College London, Energy Institute, Bartlett Faculty of the Built Environment
  • Sociology: Comparative Organisation and Labour Studies (MSc) | Universiteit van Amsterdam (UvA)

Expertises

Sustainability

LinkedIn

Gilles Dillen op LinkedIn bekijken

Meer weten?

Neem contact met ons op!

Meer weten?

Vragen? Op zoek naar meer informatie? Laat uw gegevens achter en wij nemen binnen twee werkdagen contact met u op.