Frank Huis in ‘t Veld, MSc

Frank Huis in ‘t Veld, MSc

E-mail
f.huisintveld@hezelburcht.com

Telefoonnummer
088 495 20 00

Locatie
Nijmegen

Frank heeft scheikunde gestudeerd in Nijmegen. Daarna heeft hij een pre-master bedrijfskunde gevolgd om vervolgens de maatschappelijke master Science, Management & Innovation af te ronden. In deze tijd heeft zich gespecialiseerd in de uitvoering van de sustainable development goals (SDG) met een focus op het gebied van duurzaamheid, circulariteit en innovatie in de zorg. Sinds medio april 2021 is hij werkzaam bij Hezelburcht in het High Tech team. Hierbij gaat hij vanuit zijn achtergrond aan de slag om innovaties die er toe doen te bevorderen!

Mijn grote enthousiasme en vindingrijkheid kan ik nu toepassen om maatschappelijke impact te maken. Ik krijg veel energie om te helpen aan innovatieve projecten en klanten die ook verder denken dan de status quo. Met mijn maatschappelijke betrokkenheid, integrale blik en wetenschappelijke achtergrond ga ik mij inzetten om te werken naar het Nederland van de toekomst.

In mijn vrije tijd doe ik graag aan wandelen, mountainbiken, klimmen en alpine. Verder ben ik altijd te vinden voor een goed kaartspelletje of een interessant gesprek.

Werkzaam bij Hezelburcht

Sinds april 2021

Opleiding

  • Chemistry (MSc) | Radboud Universiteit
  • Science, Management & Innovation: Specialization SDG and health innovation (MSc) | Radboud Universiteit
  • Scheikunde (BSc) | Radboud Universiteit

Expertises

High Tech Systems & Materials

LinkedIn

Frank Huis in ‘t Veld op LinkedIn bekijken

Spar met een specialist!

& ontdek de mogelijkheden

?

Laat uw gegevens achter

of bel direct naar: 088 495 20 00