dr. ir. Esther van Straten

dr. ir. Esther van Straten

E-mail
e.vanstraten@hezelburcht.com

Telefoonnummer
088 495 20 00

Locatie
Nijmegen

Esther is sinds 2013 in dienst van Hezelburcht en is onderdeel van het life sciences, health & food team. Na haar PhD werkte ze een aantal jaar als subsidieadviseur bij de afdeling Medische Oncologie van het UMCG in Groningen. Hierna was het een logische stap om voor Hezelburcht te gaan werken.  Esther heeft zich over de jaren met name gespecialiseerd in grootschalige Europese subsidieaanvragen. Sinds april 2018 is ze managing consultant en verantwoordelijk voor het gehele team van life sciences, health & food specialisten.

Ik krijg energie van het coördineren en structureren van excellente onderzoeks- en ontwikkelingsprojecten, voor zowel bedrijven als universitaire onderzoekers. Mijn baan bij Hezelburcht maakt het mogelijk om mensen in het life sciences, health & food veld te ondersteunen bij het realiseren en in werkelijkheid brengen van hun baanbrekende ideeën. Dat is waarom ik elke dag met plezier naar mijn werk ga! Na mijn werk ben ik vooral buiten te vinden. Ik ga dan hardlopen, surfen, skiën of een berg beklimmen. Ik kom tot rust met yoga en het lezen van een goed boek.

Werkzaam bij Hezelburcht

Sinds december 2013

Opleiding

  • Medische Wetenschappen (PhD) | Afdeling Kindergeneeskunde: Laboratorium voor Metabole ziekten | Universitair Medisch Centrum Groningen
  • Voeding en Gezondheid (MSc) | Specialisatie: Fysiologie en Nutrigenomics | Wageningen Universiteit

Expertises

Life Sciences, Health and Food

LinkedIn

Esther van Straten op LinkedIn bekijken

Horizon 2020 Health
Gerelateerde subsidie Horizon 2020 Health
Het verbeteren van het welzijn en de gezondheid van Europese burgers staat centraal binnen Horizon 2...Lees verder
Spar met een specialist!

& ontdek de mogelijkheden

?

Laat uw gegevens achter

of bel direct naar: 088 495 20 00