dr. Marijke de Cock

dr. Marijke de Cock

E-mail
m.decock@hezelburcht.com

Telefoonnummer
088 495 20 00

Locatie
Eindhoven

Marijke is sinds januari 2021 werkzaam bij Hezelburcht als consultant. Zij versterkt het team LSH&F op de vestiging Eindhoven.

Ik ben consultant Life Sciences, Health and Food (LSH&F). Ik heb een brede achtergrond, van voeding tot chemische stoffen in het milieu. Daarnaast ben ik ook na mijn promotie in de academische wereld werkzaam geweest, waar ik aan zowel nationale als internationale subsidieaanvragen heb meegeschreven en -gewerkt. Deze ervaring komt goed van pas in mijn rol bij Hezelburcht.

Het geeft mij veel energie om met zoveel innovatieve projecten bezig te zijn, zoveel goede ideeën te zien, en eraan bij te kunnen dragen om deze mogelijk te maken. In mijn vrije tijd ga ik er graag op uit met mijn man en kinderen, naar buiten de natuur in, een nieuwe stad of een nieuw dorpje ontdekken, of op reis. Ook ben ik graag creatief bezig.

Werkzaam bij Hezelburcht

Sinds januari 2021

Opleiding

  • Gezondheidswetenschappen: prenatale blootstelling aan hormoonverstorende stoffen en gezondheid van kinderen later in het leven (PhD) | Vrije Universiteit Amsterdam
  • Voeding en Gezondheid (MSc) | Wageningen Universiteit en Research Centrum
  • Voeding en Gezondheid (BSc) | Wageningen Universiteit en Research Centrum

Expertises

Life Sciences, Health & Food

LinkedIn

Marijke de Cock op LinkedIn bekijken

Spar met een specialist!

& ontdek de mogelijkheden

?

Laat uw gegevens achter

of bel direct naar: 088 495 20 00