Bart Hermsen

Bart Hermsen

E-mail
recruitment@hezelburcht.com

Telefoonnummer
+31 6 29 31 93 77

Locatie
Nijmegen

Bart zijn carrière in recruitment begon in 1991 toen hij het bedrijf Lech Engineering oprichtte. Nadat hij zijn bedrijf verkocht, werd hij na een interne recruitmentopleiding in London, Directeur Duitsland voor Glotel PLC. Een beursgenoteerde onderneming die gespecialiseerd is in de recruitment en detachering van IT en technische specialisten. Sinds 2006 is Bart gespecialiseerd in het werven van subsidiespecialisten en consultants. Dit doet hij exclusief voor Hezelburcht. Daarnaast is Bart lid van de Mentoring Pool voor de Radboud Universiteit-Alumni en partner in Gelderland Valoriseert.

Het is voor mij iedere keer een uitdaging om voor Hezelburcht nieuwe “high potentials” te scouten. Het werk als subsidieconsultant is bijzonder dynamisch en onze opdrachtgevers zijn inspirerende ondernemers. Het geeft mij dan ook voldoening als ik de mensen die wij werven zie groeien in hun werk.

Werkzaam bij Hezelburcht

Sinds 2008

Opleiding

  • Rechten | Radboud Universiteit
  • Advanced Management Program | Nyenrode

Expertises

Recruitment & detachering

LinkedIn

Bart Hermsen op LinkedIn bekijken

recruitment HEZELBURCHT

Hezelburcht is altijd op zoek naar talent om onze organisatie te versterken. Wij bieden een dynamische baan waarbinnen stilstaan geen optie is! Je gaat samenwerken met de meest inspirerende organisaties uit zowel Nederland als het buitenland. Heb je een flinke dosis initiatief, verantwoordelijkheidsgevoel en ben je net zo ambitieus als Hezelburcht en haar opdrachtgevers? Solliciteer dan op een van de onderstaande functies. Staat de functie waar je naar op zoekt bent er niet tussen? Stuur ons dan een open sollicitatie!

Spar met een specialist!

& ontdek de mogelijkheden

?

Laat uw gegevens achter

of bel direct naar: 088 495 20 00