Mijn Hezelburcht Menu

Anne Makkink BA

Anne Makkink BA

E-mail
a.makkink@hezelburcht.com

Telefoonnummer
06 25 63 66 25

Locatie
Nijmegen

Na het afronden van haar opleiding Human Resource & Business Management is Anne in april 2018 met veel enthousiasme gestart bij Hezelburcht ter ondersteuning van de HR-afdeling.

Medewerkers zijn het belangrijkste bezit van Hezelburcht. Wat is nu leuker dan bij te kunnen dragen aan hun ontwikkeling en werktevredenheid? Ik vind het belangrijk om als HR-medewerker midden in het bedrijf te staan en de mensen binnen Hezelburcht goed te leren kennen. Daarom stel ik mij graag open en dienstbaar op en krijg er dan ook energie van als ik merk dat ik iets kan betekenen voor anderen. Hezelburcht is een dynamische organisatie met inspirerende en gemotiveerde medewerkers; de perfecte plek om mij verder te ontwikkelen als HR-professional én als persoon!

Werkzaam bij Hezelburcht

Sinds april 2018

Opleiding

Human Resource & Business Management (BA) | Saxion

Expertises

Human Resources

LinkedIn

Anne Makkink op LinkedIn bekijken

vacatures

Hezelburcht is altijd op zoek naar talent om onze organisatie te versterken. Wij bieden een dynamische baan waarbinnen stilstaan geen optie is! Je gaat samenwerken met de meest inspirerende organisaties uit zowel Nederland als het buitenland. Heb je een flinke dosis initiatief, verantwoordelijkheidsgevoel en ben je net zo ambitieus als Hezelburcht en haar opdrachtgevers? Solliciteer dan op een van de onderstaande functies. Staat de functie waar je naar op zoekt bent er niet tussen? Stuur ons dan een open sollicitatie!

Meer weten?

Neem contact met ons op!

Meer weten?

Vragen? Op zoek naar meer informatie? Laat uw gegevens achter en wij nemen binnen twee werkdagen contact met u op.