Mijn Hezelburcht Menu

Anne Makkink BA

Anne Makkink BA

E-mail
a.makkink@hezelburcht.com

Telefoonnummer
06 25 63 66 25

Locatie
Nijmegen

Als pas afgestudeerde, ondersteunt Anne sinds april 2018 de HR-afdeling van Hezelburcht. Anne studeerde Human Resource & Business Management aan de hogeschool Saxion.

Ik ben trots om mijn HR-carrière bij Hezelburcht te mogen starten! Als vers-van-de-pers-professional hoop ik mijn opgedane kennis toe te kunnen passen bij Hezelburcht en mij verder te ontwikkelen. Niet alleen als HR-professional, maar ook als persoon. Ik vind het belangrijk dat mensen zich blijven ontwikkelen en krijg er energie van als ik hier mijn steentje aan bij kan dragen. Naast het werk ben ik graag in de sportschool te vinden, maar kan ik ook genieten van een goede serie/film/boek op de bank.

Werkzaam bij Hezelburcht

Sinds april 2018

Opleiding

Human Resource & Business Management (BA) | Saxion

Expertises

Human Resources

LinkedIn

Anne Makkink op LinkedIn bekijken

vacatures

Hezelburcht is altijd op zoek naar talent om onze organisatie te versterken. Wij bieden een dynamische baan waarbinnen stilstaan geen optie is! Je gaat samenwerken met de meest inspirerende organisaties uit zowel Nederland als het buitenland. Heb je een flinke dosis initiatief, verantwoordelijkheidsgevoel en ben je net zo ambitieus als Hezelburcht en haar opdrachtgevers? Solliciteer dan op een van de onderstaande functies. Staat de functie waar je naar op zoekt bent er niet tussen? Stuur ons dan een open sollicitatie!

Meer weten?

Neem contact met ons op!

Meer weten?

Vragen? Op zoek naar meer informatie? Laat uw gegevens achter en wij nemen binnen twee werkdagen contact met u op.